REKLAMI GEÇ

Denizli’de, verimlilik seferberliği başlıyor

Denizli’de, verimlilik seferberliği başlıyor

Milli Prodüktivite Merkezi, Denizli Verimliliği Artırma Projesi’ni başlatıyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Kasım 2009 Salı, 18:45

Milli Prodüktivite Merkezi (MPM), Denizli’de yapılacak olan tanıtım toplantısı ve protokol imza töreniyle, Denizli’de verimlilik artırma çalışmalarının ilk adımını atıyor. Denizli Verimliliği Artırma Projesi’nin imza töreni, 20 Kasım 2009 Cuma günü, saat 10.00’da, Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapılacak. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile MPM yöneticilerinin katılacağı törende “Verimliliği Artırma Projesi” protokolü imzalanacak.

TÜM HİZMETLER ÜCRETSİZ VERİLECEK
Denizli’de tüm kesimlere ulaşacak olan MPM, verimliliği artırmaya yönelik ölçme ve değerlendirme, araştırma, danışmanlık, eğitim, tanıtım ve yayın çalışmalarını gerçekleştirecek. İlin potansiyeli ve ilden gelecek taleplere göre 6 aydan 1 yıla kadar sürecek olan projede; Denizli’de verimlilik sorunları araştırılarak, bu sorunların giderilmesi için öneriler sunulacak. Verimliliği Artırma Projesi (VAP) kapsamında verdiği hizmetler için ücret talep etmeyen MPM, Denizli’deki KOBİ’ler başta olmak üzere sanayinin verimliliğinin artmasına önemli katkılar sağlayacak. Proje kapsamında Denizli geneline olduğu gibi, belirli sektör ya da ürünleri de içeren araştırma projeleri gerçekleştirecek olan MPM, projeleriyle ilin gelecek planlarına ışık tutacak.

PROJEDE 100’E YAKIN UZMAN GÖREV ALACAK
Verimlilik sorunlarının teşhisi, SWOT analizi, iş düzenleme ve iş ölçümü, maliyet muhasebesi, toplam kalite yönetimi, e-iş, e-ticaret, e-kurum, gibi geniş bir danışmanlık hizmet yelpazesine sahip olan MPM, kadrosundaki 100’e yakın tecrübeli uzmanını Denizli’de seferber edecek. İş yaşamında gerilim ve stres, öğretmenlere verimlilik kültürü, kişilerarası iletişim ve çatışma, zaman yönetimi gibi 40 ayrı konferans konusuyla ilde sanayicisinden kamu çalışanına, öğretmeninden öğrencisine, akademisyeninden askerine kadar tüm sosyal kesimlere ulaşacak. MPM, Denizli’de verimlilik yönetimi, insan kaynakları, sistem geliştirme, üretim yönetimi, maliyet muhasebesi, tüketici hakları ve tüketicinin korunması gibi 93 ayrı konuda eğitim sunarken, engellilerin istihdama katılabilmeleri için projeler gerçekleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı