REKLAMI GEÇ

Denizli’deki depremzede taraftara Beşiktaş’tan moral

Denizli’deki depremzede taraftara Beşiktaş’tan moral

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da evleri yıkılan ve yaralı halde enkaz altındayken bile koyu taraftarı olduğu Beşiktaş’ın maçlarını izleyemeyeceğine üzülen depremzede 16 yaşındaki Barancan Turunç’a Denizli Beşiktaşlılar Derneği büyük bir sürpriz yaptı. Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Denizli KHK yurdunda kalan Turunç’u ziyaret ederek ona ve ablasına birer cep telefonu ile Beşiktaş forması hediye etti. Ardından da Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile telefonla görüntülü konuştu. Başkan Çebi, depremzede Turunç’u Beşiktaş maçlarına davet etti.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2023 Salı, 11:16

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da, Adnan Turunç ile eşi Gülcan (47) ve çocukları Selen (24) ile Barancan Turunç’un (16) oturduğu 4 katlı bina yıkıldı. 1’inci katta oturan aile, enkaz altında kaldı. Cep telefonu feneriyle çıkış arayan aile, bir delik fark edince tırnakları ve elleri ile burayı genişletti. 4 kişilik aile, 4 saat sonra kendi imkanları ile enkazdan kurtuldu. Bir köye sığınıp, ardından AFAD koordinesinde Denizli’ye getirilen aile, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurduna yerleştirildi.
Yaralı halde enkaz altındayken bile Beşiktaş maçlarını izleyemeyeceğini düşünerek üzülen Turunç ailesinin en küçük ferdi lise öğrencisi 16 yaşındaki Barancan Turunç’u ailesiyle kaldığı KHK yurdunda Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bora Sever ve yönetim kurulu üyeleri Avukat Ozan Orpak, Yavuz Cinkaya ve Samet Baştürkmen ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Turunç ailesi, Hatay’da depremin ardından enkaz altından kendi imkanlarıyla nasıl kurtulduklarını Beşiktaşlılara anlattı. Barancan Turunç yaralı halde enkaz altındayken tek derdinin Beşiktaş olduğunu, maçları izleyemeyeceği için üzüldüğünü söyledi.
Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bora Sever ve yönetim kurulu üyeleri enkaz altında cep telefonları da kalan Barancan Turunç ile ablası Selen Turunç’a birer adet telefon ile Beşiktaş forması hediye etti. Ardından Turunç, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile telefonla görüntülü konuştu. Başkan Çebi, genç taraftara geçmiş olsun dileklerini iletip, her zaman yanlarında olduklarını belirtip, Beşiktaş maçlarına götürme sözü verdi. Beşiktaş’ın eski kalecisi milli futbolcu Tolga Zengin’de Turunç ile görüntülü konuşup, depremzedeye moral verdi.
Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bora Sever, amaçlarının depremzedelere moral vermek olduğunu belirterek, “Biz Beşiktaşlılar olarak kardeşimiz Barancan’ın enkaz altındayken bile Beşiktaş’ı düşündüğü duyduk. Önemli olan onların ailecek enkaz altında çıkmayı başarmalarıdır. Bizde dernek olarak iki Barancan ve ablasının telefon ihtiyacını giderdik. Bu zor zamanlarımızda bizde depremzedelere destek olmak istedi. Başkanımız da genç taraftarımızı maçlara davet etti. Yaraları iyileştikten sonra maçlara götüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı