REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DEN KAÇIRILDI İSTANBUL’DA BULUNDU

DENİZLİ’DEN KAÇIRILDI İSTANBUL’DA BULUNDU

Denizli´de arkadaşlarını 2 yıl önce girdiği altın işinde dolandırdığı iddia edilen C. S. arkadaşları tarafından kaçırıldı. C. S’nin babasından 40 bin TL isteyen zanlılar, İstanbul´da yakalandı. Yakalanan 5 zanlıdan 2´si çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

/ DENİZLİHABER / 17 Mart 2011 Perşembe, 17:44

Denizli´de ikamet eden H. S. 5 Mart’ta Denizli Cumhuriyet Savcılığı´na oğlu C. S.’nin çalıştığı tekstil atölyesinden çıktıktan sonra ortadan kaybolduğunu bildirdi. Baba H. S. aynı gün telefonla aradığı oğlunun İstanbul yolu üzerinde olduklarını söylediğini ve ardından telefonunun kapandığını ifade etti.

Bir gün sonra kendisini arayan kişilerin oğlunun kendilerini 2 yıl önce altın vaadiyle dolandırdığını ve bu yüzden oğlunu kaçırdıklarını söylediklerini ileri sürdü. H. S. bu kişilerin oğlunun bırakılması karşılığında kendisinden 40 bin lira para istediklerini de iddia etti.

Baba H.S. parayı 24 saat içerisinde hazırlamasını isteyen kişilerin bulunarak oğlunun kurtarılmasını istedi. Denizli polisinin bir yazıyla durumu İstanbul polisine bildirmesi üzerine Gasp Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen C.S.’nin tutulduğu Arnavutköy´deki adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, C. S. kurtarılırken A. Ç., B.Ç., F. Ç., suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü´nde sorgulamaları yapılan 3 kişinin ifadeleri doğrultusunda, H.Y.,K.Ö. ve H. Y. gözaltına alındı.

Zanlılarla birlikte, 1 bıçak, 1 tahta sopa ele geçirildi. İşlemleri tamamlanan A.Ç, B.Ç., H. Y., H. Y., K. Ö., Gaziosmanpaşa Adliyesi´ne sevk edilirken F. Ç, savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Savcılık tarafından ifadeleri alınan 5 zanlıdan 3´ü mahkeme tarafından serbest bırakılırken H.Y. ile A.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı