REKLAMI GEÇ

Denizlili esnaflardan sokak hayvanları için yardım konseri

Denizlili esnaflardan sokak hayvanları için yardım konseri

Denizlili 17 gönüllü esnaf bir araya gelerek sokak hayvanları için el ele verip konser düzenliyor. 8 Aralık Cuma günü Route’ta düzenlenecek olan konserle elden edilen gelir ile sokak hayvanları için mama dağıtılacağı belirtildi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2017 Çarşamba, 16:05

Denizli’nin kafeteryaları ve giyim mağazalarıyla ön plana çıkan Altıntop Mahallesi Sevgi Sokağı esnafları, sokak hayvanları için harekete geçti. Yaklaşan kış nedeniyle beslenme sıkıntısı yaşayacak sokak hayvanları için bir araya gelen esnaf, bir etkinlik düzenleyip, geliriyle bu konuda adım atmaya karar verdi.

Ortaya konser fikri atıldı. Konser gelirlerinin satışıyla sokak hayvanlarını beslenmesine yönelik bir katkı sağlayabilmek için çalışma başlatan gönüllüler, İzmirli grup Cosy ile görüştü. Gönüllü esnaflar, Raggae tarzı müzik yapan Cosy isimli grubun tüm masraflarını üstlenirken, konser tarihi olarak 8 Aralık Cuma akşamı belirlendi.Route’ta gerçekleştirilecek olan yardım konserinin bilet fiyatları ise 20 TL. Biletler ise Sevgi Sokağı’nda bulunan İkiçay, Baykuş Kafe, Beatnick ve Route’ta satışa sunuldu.

Sokak hayvanları için gerçekleştirilen bu örnek hareketin öncüsü Sevgi Sokağı’nda alternatif kadın kıyafetleri satan Beatnick Sokak Modası mağazasının sahibi Yasemin Eroğlu. Eroğlu önemli etkinlikle ilgili Denizlihaber.com’a bilgi verdi ve, “Sokak hayvanları için yaptığımız önceki etkinliklerimizde, 5 gönüllü esnaftık. Giderek destekler çoğalıyor ve şimdi bu 17 esnaf arkadaşlarımla birlikte sokak hayvanları için çabalamaya devam ediyoruz” dedi.

Havalar soğudukça sokakta yaşayan hayvanlar için yemek bulmanın da zorlaştığını dile getiren Eroğlu, “Biz gerekli gördüğümüz yerlere ve ihtiyaç varsa barınaklara mama dağıtmak istiyoruz. Bu tamamen hayvan sevgisi ve vicdan ile ilgili. Bu bir gönül işi. Konsere gelmek istemeyen ve ücret ödemek istemeyen, mama takviyesi yapabilir ya da dağıtımda bize destek olabilir. Destek olmak isteyen arkadaşlarımız, Altıntop Mahallesi Sevgi sokağında bulanan Beatnick mağazasına gelip, benimle görüşebilir” dedi.

Öngörülen fiyattan fazla bir gelir elde edilirse, köy okullarına yardım edeceklerini de söyleyen Eroğlu, “En azından bir sınıf da olsa, köy okullarında okuyan kardeşlerimiz için de ayakkabı ve kıyafet desteği yapmak isteriz.Etkinliğe tüm duyarlı arkadaşlarımızı bekliyoruz” diyerek destek beklediklerini dile getirdi.

8 Aralık Cuma günü saat 22.00’de Route’ta gerçekleşecek Cossy konseri ile bir gece de olsun hayata onların gözünden bakmak için, tüm duyarlı vatandaşların destekleri bekleniliyor.

İŞTE O 17 GÖNÜLLÜ ESNAF
Konseri düzenleyen 17 gönüllü esnaf ise,T-Shirt, OzartTattoo,Baytunç, Özgürce Sanat Tattoo Stüdyo, Nortshire, Nova Tattoo, Gizmo Ajans, Beatnick Sokak Modası, İki Çay, ORL-D İşitme Cihazları, Pro Copy, VoidTattoo, Baykuş Kafe, BENART Sanat Atölyesi, Pi Design, DS AntiqueMarble ve Kahve Sokağı’ndan oluşuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı