REKLAMI GEÇ

İş adamı Kamer’den depremzedelere rekor bağış

İş adamı Kamer’den depremzedelere rekor bağış

Denizlili iş adamı Cihan Kamer, Acun Ilıcalı’nın programında Elazığ’daki depremzedeler için rekor bağış yaptı. Çivrilli Kamer, 1 milyon lira bağışladı. Programda 51 milyon liralık bağış toplandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2020 Pazartesi, 12:56

Türkiye, 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ için kenetlendi. Ülkenin dört bir yanından olduğu gibi Denizli’den de önemli oranda yardım malzemesi toplandı, birbiri ardına hareket eden TIR’lar ile Elazığ’a gönderildi.

ÜNLÜ TELEVİZYONCUDAN YARDIM PROGRAMI
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sahibi olduğu kanalda Elazığ için yardım programı düzenledi. Programda başlatılan yardım kampanyası büyük ilgi gördü, bağışlar birbiri ardına geldi.

DENİZLİLİ İŞ ADAMINDAN REKOR BAĞIŞ
Denizlili işadamı Cihan Kamer de programa katıldı ve önemli bir destek verdi. Cihan Kamer, Atasay Kuyumculuk ve Huqqa adına depremzedeler için 1 milyon lira bağışladı.

Kampanyaya en büyük desteği veren isim ise 2 milyon lira ile Cemali Kazancı oldu.

CİHAN KAMER KİMDİR?
1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cihan Kamer, baba tarafından aslen Denizli’nin Çivril İlçesi nüfusuna kayıtlı. Türkiye’nin önde gelen mücevherat şirketinin sahibi olan Kamer, İstanbCul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı olan Kamer, İstanbul Kuruçeşme’de bulunan bir lüks restoranın da sahibidir. Çiğdem Kamer ile evli ve bu evliliğinden 1987 doğumlu Atasay Kamer isminde bir oğlu ve Simay Kamer isminde bir kızı vardır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı