REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ SANATÇININ ESERLERİ LONDRA’DA SERGİLENDİ

DENİZLİLİ SANATÇININ ESERLERİ LONDRA’DA SERGİLENDİ

Denizlili ressam Çağlar Tağcı’nın eserleri Londra’da Natural History Museum’da sergilendi. Cumhuriyetin 100. Yılına özel etkinlikte sanatçının üç soyut çalışması yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2023 Pazar, 10:30

İngiltere’nin başkenti Londra’daki dünyanın en büyük tarih müzelerinden biri olan Natural History Museum’da Cumhuriyetin 100. Yılına özel görkemli bir balo gerçekleştirildi.
Türk Eğitim Vakfı UK, Galatasaray Eğitim Vakfı ve Boğaziçi Mezunlar Derneği işbirliğiyle hazırlanan baloda Denizli’nin genç sanatçısı Çağlar Tağcı da eserleriyle yer aldı. Sanatçısı olduğu Miart Gallery’nin
seçkisiyle düzenlenen, 5 sanatçının eserlerinden oluşan sergi büyük ilgi gördü.

‘ÜNLÜ İSİMLER YER ALDI’
29 Ekim günü saat 19:23’te başlayan balonun sunumunu Ebru Akel ve Murat Güloğlu gerçekleştirdi. Baloya özel olarak hazırlanan menü ve içecekler, Türk Gastronomi Dünyası’nın önemli isimlerinin imzasını taşıdı. Bu muhteşem geceyi sevilen sanatçı Karsu şarkılarıyla taçlandırırdı.
Sergide ‘Yaratılış Serisi’nden uzay ve evren temalı üç soyut çalışması yer alan Tağcı’nın eserleri büyük beğeni topladı.

‘HAYALİM GERÇEKLEŞTİ’
Etkinlik hakkında konuşan Çağlar Tağcı; “ Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir şekilde gerçekleştirilen balonun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Eserlerimin önemli bir müzede sergilenmesi hayallerim arasındaydı, böylesine anlamlı bir günde hayalim gerçekleştiği için tarif edilemez duygular içerisindeyim” ifadelerini kullandı.

‘ESERLERİ MİAMİ’DE SERGİLENECEK’
Denizli’nin yetiştirdiği, uluslararası sanat arenasında ün kazanan Ressam Çağlar
Tağcı’nın, kasım ayında Miart Gallery London’da, ardından aralık ayında Amerika’da her yıl düzenlenen dünyanın en prestijli sanat fuarlarından biri olan Context Art Miami ‘de eserleri sergilenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı