REKLAMI GEÇ

Dolandırıcıların yeni yöntemi TRT payı

Dolandırıcıların yeni yöntemi TRT payı

İnternet dolandırıcıları Cumhurbaşkanlığının logosunu kullanarak can yakıyor. Son günlerde sosyal medyada hızla yayılan bir paylaşımda TRT payı için ödenen paraların geri iadesinin yapıldığını öne süren dolandırıcılar, banka bilgilerini isteyip kurbanlarının canını yakıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2020 Pazar, 12:40

Dolandırıcıların yöntemleri bitmek bilmiyor. Her seferinde ağına düşürecekleri kurbanları için farklı yöntemler bulan dolandırıcılar, bu kez Cumhurbaşkanlığının logosu ile ortaya çıktı. Kısa süre içinde sosyal medyada yayılan ve TRT payı için ödenen paraların geri iade edildiği ve bunun için hemen başvuru yapılması gerektiği yönündeki paylaşıma kananların canı yanıyor.

Denizli’de de birçok sosyal medya kullanıcısının hesabına gelen bu paylaşım konusunda yetkililer uyardı. Elektrik ve doğal gaz faturalarına eklenen TRT payının geri ödenmesi gibi bir konusun söz konusu olmadığını belirten yetkililer, bu tür sitelere itibar edilmemesini istedi. Her dolandırıcılık olayında olduğu gibi bu oyuna da kanan ve parasını kaptıranların olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı