REKLAMI GEÇ

Dövüştürmüyoruz, güzellik yarışması yaptırıyoruz

Dövüştürmüyoruz, güzellik yarışması yaptırıyoruz

Kümes Hayvanları Koruma Derneği adı altında horoz dövüşü yaptırdıkları tespit edilen 28 kişi yapılan baskınla gözaltına alındı. 3. Sanayi 11. cadde üzerinde bulunan dernek lokaline yapılan baskında, içeride 18 horoz ve dövüşlerin yapıldığı stantlar bulundu.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2008 Çarşamba, 00:00

Denizli’de Kümes Hayvanları Koruma Derneği Lokali adı altında açılan lokalde, horoz dövüşü yaptırdıkları tespit edilen 28 kişi yapılan baskın ile suçüstü yakalandı.

3. Sanayi Sitesi 11. Cadde üzerinde bulunan dernek lokaline, geçe geç saatlerde baskın yapan Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, dernek yöneticilerini ve üyelerini horoz dövüşü izlerken yakaladı.

Yapılan baskın sonucu, dernekte bulunan 28 kişi gözaltına alınırken, içeride bulunan 18 horoz da polis ekipleri tarafından toplanarak koruma altına alındı. Horozların dövüştürüldüğü stantların da bulunduğu dernek lokalinde bulunan horozların, dövüşten dolayı üzerlerinde yaraların bulunduğu gözlendi.

Derneklerinin amaçlarının hayvanları korumak olduğunu ve baskının yapıldığı gece, horoz güzellik yarışmasının yapıldığını belirten Kümes Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ömer Oğuz ise dernek lokalinde horoz dövüşünün yapılmadığını iddia etti.

Önceki akşam yapılan baskın ile gözaltına alanın 28 kişi ise sorgulamaları yapılmak üzere Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. 28 kişi kumar oynamak ve hayvanlara zarar vermekten hakim karşısına çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı