REKLAMI GEÇ

Düğün deyip geçmeyin

Düğün telaşı içersinde bir de düğün organizasyonunun ve mekanın gönlünüze göre hazırlanması büyük bir derttir.. Hem beceri, hem zaman ister.. İşte böyle bir durumda imdadınıza yetişmek üzere kurulmuş olan Burcu Çiçekçilik sorunu şip şak çözmek için hazır..

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2007 Çarşamba, 00:00

Evleneceksiniz ve elbette bu mutlu anınızın muhteşem bir ortamda gerçekleşmesini istiyorsunuz. Düğün telaşı içersinde ayrıca organizasyon ile zaman kaybetmenize gerek yok. Kır düğünü mü istiyorsunuz, yoksa kapalı bir mekânda sevdiklerinizle eğleneceğiniz bir ortam mı? Buna karar verdikten sonra düğünün yapılacağı mekânla ilgili tüm işleri Burcu Çiçekçilik’e bırakıyorsunuz.

Sizin adınıza A’Dan Z’ye tüm hazırlıkları Burcu Çiçekçilik yapıyor. İşletme sahibi Leyla Güz, “düğünün yapılacağı mekâna göre malzeme, aksesuar kullanıyoruz. Örneğin bir kır düğününde ahşap sandalye kullanıyoruz. Kapalı mekânlarda giydirilmiş sandalyeler tercih ediliyor. Özellikle bu yaz düğün organizasyonlarında kullanılacak olan en gözde aksesuarlar cam kadehler ve masa aranjmanları olacak. Daha pek çok detayla biz ilgileniyor, evlenecek çift ve yakınlarına gönüllerince bir ortam hazırlıyoruz.”diyor.. A’dan Z’ye yapılacak olan bir organizasyonun bedeli3 bin YTL’den başlayıp ekstraların değerine göre yükseliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı