REKLAMI GEÇ

El Emeği Pazarı açıldı

El Emeği Pazarı açıldı

Kadınların ürettikleri ürünleri satmaları için, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen El Emeği Pazarı, törenle açıldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2009 Cumartesi, 01:00

Kapalı Pazaryeri’nde açılan El Emeği Pazarı’na Vali Yavuz Erkmen eşi Nevhilal Erkmen, TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın eşi Saime Toptan, Denizli Milletvekili Mithat Ekici, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ve çok sayıda davetli katıldı.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, açılan pazarın Türkiye’de örnek pazarlardan birisi olacağını söyledi. TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın eşi Saime Toptan ise, pazar yerinin açılışında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, kadının el emeği ve göz nuru ile yaptıklarının, içindeki duyguları insanlarla paylaşması olduğunu belirtti. Vali Yavuz Erkmen, açılan pazaryerinin hayırlı olmasını dileyerek, güzel olanın üretmek olduğunu ancak üretilenin, pazarlanmadığı zaman bir şeylerin eksik kaldığını, Denizli’de bayanların el emeklerini değerlendirilmesini, satış yapmak suretiyle aile bütçelerine katkıda bulunmalarının küçümsenmeyecek bir şey olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından El Emeği Pazar’ının kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri ve eşleri bütün stantları gezerek bayanlarla ilgilendiler.

El Emeği Pazarı, her Cumartesi açık olacak. El Emeği Pazarı’nda, birbirinden güzel örgüler, hediyelik eşyalar ve ev hanımlarının yaptığı tablolar satılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı