REKLAMI GEÇ

Emekli bürokrat iki büklüm girdi, yürüyerek çıktı!

Emekli bürokrat iki büklüm girdi, yürüyerek çıktı!

Bir sabah kalktığında boyun fıtığı yüzünden kısmi felç geçirdiğini anlayan 60 yaşındaki emekli bürokrat Osman Değneli, 5000 yıllık tarihi bir terapi yöntemiyle tanıştı, eski sağlına kavuştu. Acılar içinde akrabalarının yardımıyla girdiği sağlık merkezinden yürüyerek çıktı.

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2010 Pazartesi, 17:55

Alternatif tıp, tarihi tecrübesi ile bilimsel tıbba meydan okuyor. Özellikle bel ve boyun fıtığı gibi toplumun genelini ilgilendiren önemli ve ciddi rahatsızlıklar için bugünlerde sıkça konuşulmaya başlayan alternatif tıp, rüştünü ispat savaşında.

Modern tıptan umduğunu bulamayan birçok hasta umudunu bu terapilerin uygulandığı merkezlere çeviriyor. Bunlardan biri olan 60 yaşındaki emekli bürokrat Osman Değneli, yaşadığı mucizeyi Denizlihaber ile paylaştı.

İKİ BÜKLÜM GİRDİ YÜRÜYEREK ÇIKTI
Geçtiğimiz Haziran ayında uykusuz geçen bir gecenin ardından sol kolu ve boynuna felç indiğini ve iki büklüm bir şekilde hastanenin yolunu tuttuklarını anlatan ve çektirdiği MR ile boyun fıtığından kaynaklı ciddi bir rahatsızlık geçirdiğini öğrenen Değneli, aynı gün televizyonda gördüğü bir alternatif tıp yöntemiyle 3 gün içinde eski sağlığına yeniden kavuştu.

İKİNCİ HAYATINI YAŞIYOR!
Refleksoloji adı verilen tarihi terapi yöntemi sayesinde peşi sıra 3 günde uygulanan 3 ayrı seansın ardından kolunu ve başını rahatlıkla oynatabilen ve kendi başına yürüyen biri olarak yaşama geri döndüğünü dile getiren ve bunu bir mucize olarak yorumlayan Değneli, refleksoloji yöntemi ve bu yöntemle kendisini sağlığa kavuşturan Refleksoloji Uzmanı Halil İkiz’e minnet borçlu olduğunu söyledi.

HANGİ HASTALIKLARA İYİ GELİYOR?
Masaj benzeyen ilginç bir uygulama ve sonrasında uygulanan doğal bitki özlerine yönelik süreli bakımdan oluşan bu sistem, 5 bin yıldır Hindistan, Çin, Japonya ve Kızılderili halklar tarafından kullanılan bir yöntem. Yöntem, bel ve boyun fıtıklarının yanı sıra sırt ağrıları, migren, romatizma, eklem iltihaplanmaları, regl sorunları, kadın hastalıkları, sinüzit, astım, stres, yorgunluk gibi birçok konuda rahatsızlığın çözümünde de işe yarıyor.

SAKATLAMIYORUZ İYİLEŞTİRİYORUZ!
Özel Denizli Meridyen Refleksoloji Merkezi’nin sahibi Refleksoloji Uzmanı Halil İkiz, yöntemin aslında çok uzun yıllardır kullanılan, kendini belli ölçüde kanıtlamış ve modern tıbbın gerçeklerine hiçbir zaman ters düşmeyen bir yöntem olduğunu belirtti. İkiz, bugün bu yöntemle gerçekten mucizevi sonuçlara ulaştıklarını aktarırken, “Bizim için en önemli ispat, bizle sağlık bulan hastalarımızdır. Osman bey gibi birçoğuyla şuan yakın ilişkiler içindeyiz. Bilinen alternatif tıp yöntemlerinin aksine, refleksolojide asla fiziğe aykırı, insanları zor durumda bırakacak, onları tedavi etmek yerine sakatlanmalarına yol açacak yöntemler uygulanmaz. Kaldı ki bu yöntemler gerçekten insan sağlığı için risk oluşturur. Bizim tedavi yöntemimiz tam tersi insanları rahatlatan, onları yumuşak ve bilinçli bir şekilde sıkıntılarından kurtaran bir yöntemdir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı