REKLAMI GEÇ

Emekli polis şarkıcı oldu

Emekli polis şarkıcı oldu

Emekli polis memuru Abdullah Çelebi hayallerinin peşini bırakmadı, şarkıcı oldu. Çektiği ilk klip internette 127 binden fazla izlendi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2019 Cuma, 14:15

Emekli olduktan sonra Denizli’ye yerleşen Abdullah Çelebi hayalindeki meslek olan şarkıcılığa adım attı. Çelebi, “Bay Çelebi” ismiyle müzik piyasasına hızlı girdi.

KÜÇÜK YAŞTA BAŞLADI
Küçük yaştan itibaren dans ve müziğe kendi deyimiyle aşık olan Abdullah Çelebi, şarkı söyleyip besteler yapmaya başladı. Çelebi hayalini kurduğu meslek yerine kendini emniyet camiasının içinde buldu; polis memuru oldu.

25 YIL EMNİYETE HİZMET ETTİ
Denizli, Van, İstanbul ve Ardahan’da 25 yıl çalıştıktan sonra emekli olma kararı alan Abdullah Çelebi, bu süreçte şarkı söylemeyi ve beste yapmayı sürdürdü. Çelebi “Polislik yaptığım dönemlerde de müzikten hiç kopmadım, beste yazmaya devam ettim bu benim için büyük tutkuydu gerçekleştirdim” ifadelerini kullandı.

POLİS RADYOSUNDA ÇALIŞTI
Müziğe olan ilgisi nedeniyle her fırsatı değerlendiren Çelebi, İstanbul’da bir dönem polis radyosunda görev yaptı. Denizli’de de onun sayesinde bir polis radyosu kuruldu ve yayına başladı. Tüm bunların yanı sıra polis korolarında görev alıp 10 Nisan kutlamalarında şarkı da söyledi.

EMEKLİ İKRAMİYESİNİ HARCADI
Emekli olur olmaz müzik piyasasına yani hayallerine koşan Abdullah Çelebi, “Bay Çelebi” ismiyle bir maxi single çıkardı. 4 şarkıdan olun singlenın ilk klibini ise “Yoktun” isimli şarkısına çekti. Şarkıcı Çelebi ” Yıllarca bu anı bekledim. Sonunda gerçekleşti. Emekli ikramiyemi harcadım” diye konuştu. Henüz profesyonel olarak müzik piyasasına adım atmadığının altını çizen Çelebi, “Ben bu projede sadece hayallerinigerçekleştirmek istedim. Gerçek anlamda müzik piyasasına bundan sonra adım atacağım” diye konuştu.

YOKTUN 127 BİNDEN FAZLA İZLENDİ
Sözü ve müziği kendisine ait olan Yoktun şarkısı için İstanbul’da kamera karşısına geçen Çelebi, dansçı kızlarla birlikte dikkat çeken bir performans ortaya koydu. Çelebi’nin ilk klibi 23 Ekim 2019’da Youtube konuldu. Henüz bir ay bile geçmeden 127 binden fazla görüntüleme aldı.

BAY ÇELEBİ’DEN İDDİALI ÇIKIŞ
Kendine tarz olarak en çok Michael Jackson’u yakın gören Çelebi, ” Dans etmek ve şarkı söylemek benim doğamda var” dedi. İddialı açıklamalarda da bulunan Çelebi, “Müzik piyasası beni kazandı” diye konuştu. Evli ve 3 çocuk babası olan Çelebi, müzik için İstanbul’u tercih etmek istese de sakin yaşam için Denizli’de kalmak istediğini belirtti.

İŞTE BAY ÇELEBİ’NİN İLK KLİBİ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı