REKLAMI GEÇ

BARINER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BARINER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Pamukkale TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti milletvekili aday adayı Emin Barıner’in dün vefat eden babası Mehmet Barıner memleketi Tavas’ta toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2015 Pazartesi, 10:19

Denizli’de medyanın renkli simalarından Pamukkale TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili aday adayı Emin Barıner’in babası Hacı Mehmet Barıner hayatını kaybetti. Yaklaşık 4 aydır tedavi altında tutulan 77 yaşındaki Hacı Mehmet Barıner önceki gün fenalaşarak yoğun bakıma alınmıştı. Hacı Mehmet Barıner’in ilerleyen yaşı ve uzun süredir devam eden rahatsızlığı nedeniyle tedaviye yanıt vermediği öğrenildi.
Hacı Mehmet Barıner’in cenazesi önce Çaybaşı Mahallesi’ndeki ikametine getirildi. Burada sevenleri ile son kez vedalaşan merhum Barıner’in cenazesi daha sonra memleketi Tavas’a götürüldü.

Tavas’ta Mestanağa Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Barıner ailesini zor günlerinde Vali Şükrü Kocatepe ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da yalnız bırakmadı. Hacı Mehmet Barıner’i hem Denizli’den gelen hem de memleketi Tavas’ta bulunan dostları ve sevenleri dualarla son yolculuğuna uğurladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı