REKLAMI GEÇ

Erkmen’den gazilere teşekkür

Erkmen’den gazilere teşekkür

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Vali Yavuz Erkmen’i ziyaret etti. Vali Erkmen, bağımsızlığın bedelinin şehitlik ve gazilikle ödendiğini belirterek, hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan gazilere teşekkür etti.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2008 Salı, 00:00

Hamdi Helvacılar başkanlığındaki Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulu, Vali Erkmen’i makamında ziyaret ederek Denizli’deki görevinde başarılar dilediler. Hamdi Helvacılar ziyarette, derneklerinin çalışmaları ve üye yapıları hakkında bilgi verdi. Denizli’deki yürüttükleri çalışmalarda Denizli Valiliği’nin ve Denizli Belediyesi’nin önemli yardım ve desteklerini gördüklerini belirten Helvacılar, şu an belediyenin kendilerine tahsis ettikleri binada faaliyetlerini sürdürdüklerini, gazileri bünyelerinde toplayarak sorunlarının çözümüne yardımcı olduklarını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, bağımsızlığın bir bedeli olduğunu, bu bedelin de şehitlik ve gazilik mertebesi olduğunu ifade ederek, “Bizler, bugün hür ve bağımsız olarak yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Başta Atatürk olmak üzere bağımsızlığımız uğrunda şehit olmuş tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerinize de uzun ömürler diliyor, şükranlarımı sunuyorum. Türk Ordusu, kendi ülkesinin bağımsızlığını ve özgürlüğünü korurken bir taraftan da dünya ve bölge barışına önemli hizmetlerde bulunmaktadır. Bu hizmetler her zaman takdirle karşılanmaktadır. Gazilerimizi bir çatı altında toplayan ve onların sorunlarının çözümü yönünde faaliyet gösteren derneğinizin çalışmalarında başarılar diliyor ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Muharip Gaziler Derneği’nin kendi binası olmadığını ve Denizli Belediyesi’nin tahsis ettiği bir binada faaliyet gösterdiğini öğrenen Vali Erkmen, derneğin kendilerine ait bir binada faaliyet göstermesi için gerek valilik gerekse belediye olarak gerekenin yapılacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı