REKLAMI GEÇ

Fırından aldığı ekmekten tel çıktı

Fırından aldığı ekmekten tel çıktı

Üçler Mahallesi’nde kahvaltı için fırından ekmek alan bir vatandaş, içinden çıkanı görünce şok geçirdi. Büyük ve küflü bir tel gören vatandaş, fırınların daha iyi denetlenmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2016 Salı, 15:23

Sabah işe gitmek için hazırlanan Üçler Mahallesi’nde bir vatandaş, fırından ekmek alarak kahvaltı masasına oturdu. Ekmeği bölen vatandaş, içinden uzun ve küflü bir tel çıkınca neye uğradığını şaşırdı.

Ekmeğin içinden tel çıkmasına tepki gösteren vatandaş, çektiği fotoğrafı hem ekmeği aldığı fırın, hem de sosyal medya ile paylaştı. Gıda maddesi üreten yerlerin hijyene dikkat etmesi gerektiğini belirten vatandaş, yetkililerin de denetimleri artırmalarını istedi.

Vatandaş, “Ekmekten bazı yabancı maddelerin çıktığını biliyorduk. Ama kendi gözlerimle görünce şok oldum. İnsan sağlığı ile oynamasınlar, lütfen biraz dikkatli olsunlar” dedi.ekmekten-tel-cikti-1

Yorumlar

denizli   -  Bağlantı 16 Kasım 2016, 09:56

ben yetkililere sesleniyorum gıdada denetim yok denetmen arkadaşlar sabahtan akşama kadar büroda diyil sahada görmek istiyoruz denetleyin şu gıdacıları rica ediyoruzzz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı