REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta Ayşe Arman-Tuna Kiremitçi söyleşisi

Forum Çamlık’ta Ayşe Arman-Tuna Kiremitçi söyleşisi

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’ndeki Ayşe Arman-Tuna kiremitçi söyleşisinde, aşka dair her şey konuşuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 17:43

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşk dolu bir söyleşiye ev sahipliği yaptı.  Ünlü yazarlar Ayşe Arman ve Tuna Kiremitçi,  Forum Çamlık’ta Denizlililerle buluşarak, aşk üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

Forum Çamlık’ta 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen  “Nefes Kesen Aşlar”  söyleşisine, ünlü yazar Ayşe Arman ve Tuna Kirmetçi katıldı. Türkiye’nin iki sevilen yazarının, aşka dair her şeyi konuştuğu söyleşiye çok sayıda Denizlili katıldı.

 Dinleyicileri çoğu zaman kahkahalara boğan, bazen de düşündüren söyleşide, Ayşe Arman’ın sorularını yanıtlayan Yazar Tuna Kiremitçi, kadın ve erkek ilişkisinde en önemli unsurun özgüven olduğunu vurguladı.

 “Genç iken özgüvenim yokmuş. Bunu 40 yaşından sonra fark ettim” diyen Tuna Kiremitçi, sevgilisi için gitar çalmayı öğrendiğini de itiraf etti.

Ayşe Arman ise ikili ilişkilerde güvenin  ve açık sözlülüğün  önemini vurguladığı  söyleşide,  “Basında çok ilginç fotoğraflarım ve haberler yayınlanıyor. Bana ‘eşin bu fotoğraflara ne diyor?’ diye soruyorlar. ‘İnanın kocam bana güvendiği için, bazen duymazdan geliyor, bazen de gülüp geçiyor’ diye yanıtlıyorum. Ama gerçekten de öyle” dedi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı