REKLAMI GEÇ

Gaziler ve şehit aileleri yemekte buluştu

Gaziler ve şehit aileleri yemekte buluştu

Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, gazi ve şehit ailelerine yemek verdi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, “Gazilerimiz ve şehit aileleriyle bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2014 Cumartesi, 15:27

11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, şehit aileleri ve gazileri düzenlediği yemekte bir araya getirdi. Tugay Komutanlığı içindeki Dağ Gazinosu’ndaki Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen’in ev sahipliğindeki yemeğe Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de katıldı.

ic

Gaziler ve şehit aileleriyle bu tür etkinlikleri sürekli gerçekleştireceklerini belirten Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, “Gazilerimiz ve şehitlerimizin aileleriyle bir araya geldik. Tugayımızda ve asker ocağımızda buluştuk. Kader birliği yaptığımız silah arkadaşlarımız ve onların aileleriyle bu tür etkinliklerde sık sık bir araya geleceğiz. Yakın zamanda ise Çanakkale’ye bir gezi düzenlemeyi düşünüyoruz. O toprakların manevi ortamını birlikte yaşayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı