REKLAMI GEÇ

Önce açılış yaptılar, sonra nişan taktılar

Önce açılış yaptılar, sonra nişan taktılar

Denizlili genç avukatlar iki mutluluğu aynı anda yaşadı. Av. Ezgi Akbaba ve Av. Niyazi Berkay Güçlü önce iş yaşamında birlikte yol alacakları bürolarını açtı, ardından da nişan yüzüklerini taktı. Genç avukatların çifte mutluluğuna sevenleri ve meslektaşları şahitlik etti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2016 Cumartesi, 15:56

Lise son sınıftan bu yana birlikte olan Av. Ezgi Akbaba (26) ve Av. Niyazi Berkay Güçlü (26) çifti yaşamları için dönüm noktası olan iki kararı aynı anda verdi. Genç avukatlar iki yıllık meslek hayatlarının ardından iş yaşamlarını aynı ofiste kararı aldı. Genç çift, iş yaşamındaki bu radikal kararın yanı sıra bundan sonraki yaşamlarında birlikte yol almak isteşen Avukat çift, açılış ile birlikte nişan törenlerini birleştirdi.

Güçlü Hukuk Avukatlı ve Danışmanlık Ofisi’nin açılış töreni ile Av. Ezgi Akbaba ve Av. Niyazi Berkay Güçlü’nün nişan törenleri aynı anda gerçekleştirildi.

Hukuk bürosunun açılışı ve nişan töreninde genç avukatları Baro Başkanı Müjdat İlhan, meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Ofis açılış ve nişan kurdelesini kesen Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, “Niyazi Berkay Güçlü bizim ofisimizde staj yaptı. O süre içerisinde de umarım kendisine faydalı olabildik. Her iki kardeşim de gerek ailelerinden almış oldukları terbiye, gerekse kendi iç dünyalarında hukuka olan inanç ve hukuktan beklentileri yüksek insanlar. Bu genç kardeşlerim başta bu ofiste olmak üzere yaşamlarının her alanında doğrunun peşinden koşacaklardır. Ben şimdiden her ikisine ve ailelerine ofisin hayırlı olmasını, bundan sonraki yaşamının da ofis ile birlikte kuracakları birlikteliğin güzellikler mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi.denizli-ofis-acilisi-nisan-toreni-ikisi-birarada-1

Liseyi beraber okuduklarını belirten Akbaba, “Lise 1’den bu yana aynı sınıftaydık, lise sonda arkadaşlığımızı farklı bir boyuta taşıdık. Üniversiteyi ayrı şehirlerde okuduk. Ben Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Niyazi ise İstanbul Kültür Üniversitesi’nden mezun oldu. 2 yıllık meslek deneyimi ardından ofis açmaya karar verdik. İkisi bir arada olsun gibi bir fikrimiz yoktu. Daha sonra ortaya çıktı. İki güzel gün için akrabalarımızı ve arkadaşlarımızı ayrı ayrı misafir ederek yormak istemedik ve iki mutlu günümüzü birleştirelim dedik. Hem daha samimi ve daha sıcak bir ortam oluşur diye düşünerek karar verdik” dedi.

Açılış ve nişan töreninin ardından genç çift tebrik yağmuruna uğradı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı