REKLAMI GEÇ

GİZLİ MAĞDUR YAKALATTI

GİZLİ MAĞDUR YAKALATTI

Gizli mağdur ihbar etti. İhbarın üzerine harekete geçen polis, üç kişiyi gözaltına aldı. Beraberinde çok sayıda çek-senet ve benzeri evrakla, 180 bin TL nakit parayla yakalanan silahlı 3 kişi, tutuklandı.

/ DENİZLİHABER / 3 Kasım 2011 Perşembe, 17:18

Çardak’ta bir kişi, M.D. (41), E.Y. (33) ve D.K. (47) isimli kişilerin tefecilik yaptığını iddia ederek polise başvurdu. Bunun üzerine takip sonucunda üç zanlının tefecilik maksadıyla para verip senet imzalattığı, para alan şahısların senetlerini ödeyememesi halinde silahla ölümle tehdidinde bulunarak senetleri zorla tahsil etmeye çalıştıkları iddia edildi.

Yakalanarak gözaltına alınan zanlıların ev ve işyerlerinde de arama yapıldı. Aramalarda 180 bin lira değerinde 58 adet senet, 16 adet meblağ kısmı boş (açık) senet, 21 adet senet sahiplerine ait alışveriş yapılmış gibi gösterilen sözleşme belgeleri, alacak verecek kayıtlarının yazılı olduğu bir ajanda, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet bilye atar tabanca ve 38 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Suç işlemek için örgüt kurmak, tefecilik, ölümle tehdit ederek zorla senet tahsil etmeye çalışmak ve resmî belgede sahtecilik suçlarından mahkemeye çıkarılan üç zanlı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı