REKLAMI GEÇ

Google ile Amazon.com Denizli’de evlendi

Google ile Amazon.com Denizli’de evlendi

Eski AK Parti Milletvekillerinden Mehmet Salih Erdoğan’ın, Amerika’nın Seattle şehrinde Google Dünya Merkezi’nde yazılım mühendisi olarak çalışan oğlu Halit Erdoğan, yine Amerika’da yaşayan ve Amazon.com’da görevli endüstri mühendisi Gizem Çavuşlar ile EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, bürokrat ve siyasetçilerden oluşan 11 kişi de şahitliklerini yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2014 Cumartesi, 16:55

Halit Erdoğan ile Gizem Çavuşların, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah törenine, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Milletvekilleri Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Ak Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, Denizli’de yaptırdığı okullarla tanınan hayırsever işadamı Orhan Abalıoğlu ile çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve işadamı katıldı.

google-amazon-com-denizli-menhmet-salih-erdogan-in-oglu-halit-erdogan-gizem-cavuslar-nikah-h-1

Ak Parti eski milletvekili Mehmet Salih Erdoğan’ın Amerika’nın Seattle kentinde Google Dünya Merkezi’nin yapay beyin üzerine araştırmalar yapan biriminde yazılım mühendisi olarak çalışan oğlu Halit Erdoğan ile yine Seattle’da dünyanın en büyük alışveriş sitesi Amazon.com’da çalışan Denizlili Fatma-Mehmet Çavuşlar çiftinin kızı Gizem Çavuşlar’ın nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Vali Şükrü Kocatepe ile birlikte siyaset ve bürokratlardan oluşan 11 kişi de genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.

google-amazon-com-denizli-menhmet-salih-erdogan-in-oglu-halit-erdogan-gizem-cavuslar-nikah-ic

Başkan Zolan, genç çiftten 4 çocuk isteğini belirtirken, dördüncü çocuğu dünyaya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i örnek gösterdi.

google-amazon-com-denizli-menhmet-salih-erdogan-in-oglu-halit-erdogan-gizem-cavuslar-nikah-ic-2

DAVETİYE YERİNE AYRAÇ
Mehmet Salih Erdoğan, düğün şekeri yerine davetlilere ayraç hediye ettiklerini belirterek, “Hem okuma alışkanlığını kazandırmak, hem de ağaçların korunması ve ağaç dikilmesini özendirmek amacıyla gelinle damadın talebi üzerine nikah şekeri yerine ayraç yaptırdık” dedi.

google-amazon-com-denizli-menhmet-salih-erdogan-in-oglu-halit-erdogan-gizem-cavuslar-nikah-ic-1

Nikah töreninin ardından takı merasimine geçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı