REKLAMI GEÇ

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Denizlili Nuran sesiyle büyülüyor

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Denizlili Nuran sesiyle büyülüyor

Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi 3. sınıf öğrencisi Nuran Öztürkmen, Çamlık Parkı’nda sözü müziği kendine ait olan ‘Duy Sesimi’ şarkısına klip çekti. 17 yaşındaki genç kız çektiği klibi Youtube’a yükledi, kısa sürede büyük beğeni aldı. Öztürkmen, sözlerini bir gecede yazdığını ve yakın çevresinin de cesaretlendirmesiyle klip çekmeye karar verdiğini belirterek, ünlülerden de çok güzel geri dönüşler aldığını söyledi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2021 Çarşamba, 11:52

Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Nuran Öztürkmen kendisi gibi müzisyen olan babasını örnek alarak aynı yolda yürümeye başladı. Müziği yaşamının merkezine koyan 17 yaşındaki genç kız, şarkı sözleri de yazmaya da başladı.

BİR GECEDE SÖZLERİNİ YAZDI, BESTELEDİ
Sözlerini ve müziğini bir gecede yaptığı ‘Duy Sesimi’ şarkısını önce arkadaşlarına ve ailesine dinleten Nuran Öztürkmen, yakın çevresinin cesaretlendirmesiyle klip çekmeye karar verdi.

ÇAMLIK’TA KLİP ÇEKTİ
Klip çekimi için Çamlık Parkı’nı tercih eden Öztürkmen’e gitarda Parsa Kuhan, cümbüşde de Mehmet Barış Boybaşı eşlik etti.

Nuran Öztürkmen, klibi Youtube’a yükledikten sonra ünlülerden de çok güzel geri dönüşler aldığını belirtti.

Öztürkmen, “Daha önceden de aklımda böyle bir şey yapmak vardı ancak cesaret edemiyordum. Bir gece otururken böyle bir şarkı yazdım sonra bestesini yaptım, çevreme dinlettim ve herkes çok beğendi. Onların cesaretlendirmesi ile klip çekmeye karar verdim. Sevdiğim sanatçılardan geri dönüşler aldım bu beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Yorumlar

Yılmaz Eygi   -  Bağlantı 14 Şubat 2021, 01:24

Maşallah kızımıza,başarıların daim,yolun açık olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı