REKLAMI GEÇ

Haluk Levent Çiğdem’in evine geldi!

Haluk Levent Çiğdem’in evine geldi!

Rock yıldızı Haluk Levent, tedavisi için destek olduğu Çiğdem Arık’a “Kanseri yeneceksin ve ben evine gelip senle çifte teli oynayacağım” demişti. Kanseri yenen Arık’ın kapısı önceki gün çalındı.Bilin bakalım kapı açıldığında kim vardı?

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2019 Cumartesi, 11:09

Denizli’de yaşayan ve bir yıl önce meme kanserine yakalanan 33 yaşındaki Çiğdem Arık, hastalığı ile verdiği mücadeleyi kazandı. Yaklaşık 1 yıl süren tedavi sırasında kendisine hem maddi ve hem de manevi destek verdiği öğrenilen Rock Müziği’nin sevilen ve güçlü sesi Haluk Levent, Arık’a verdiği sözü tuttu. Haluk Levent Denizli’ye gelip Çiğdem Arık’ın evinde çiftitelli oynayarak, kazanılan mücadelenin mutluluğuna ortak oldu.

TEDAVİ 1 YIL SÜRDÜ
Evli ve bir çocuk annesi Çiğdem Arık’ın tedavisi Pamukkale Üniversitesi’nde konulan teşhisten sonra 1 yıl sürdü. Yaşadığı sorunlu dönem içinde Denizli’deki tedavi sürecinde ilerleme kaydedilemeyince İstanbul’da özel bir hastaneye gidildi. Aile, burada 6 aylık tedavi boyunca 130 bin lira para harcadı. İstanbul’da yapılan kemoterapi tedavisinde 14 santimetre olan kanser kitlesi 3 santimetreye kadar düşürüldü.

Çiğdem Arık, daha sonra ameliyat olmak için Denizli’ye döndü. Kanser kitlesinin küçülmesiyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde 7 saat süren bir ameliyata alınan Arık’ın sol memesi, 3 kaburgası, göğüs kafesi ön kemiği ve lenf bezleri alındı. Ameliyattan sonra yapılan kontrollerde Arık’ın kanseri yendiği ortaya çıktı. Çiğdem Arık’a bu zor dönemde sanatçı Haluk Levent’in hem madde ve hemd e manevi destek verdiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı