REKLAMI GEÇ

Hastane odasından düğün salonuna

Hastane odasından düğün salonuna

Denizli’de 2 kişinin öldüğü kazadaki 20 yaralıdan birisi olan 29 yaşındaki Raziye Soyuçok, o anın izlerini sevdiklerinin tanıklığında gerçekleşen düğün töreninde nikah defterine attığı imzayla silmeye çalıştı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2014 Cuma, 11:07

Bursa ile Ulus caddelerinin kesiştiği kavşakta, 1 Ağustos Cuma günü Denizli Büyükşehir Belediye otobüsü ile bir otomobil çarpışmış, kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 20 kişi de yaralanmıştı. O kazayı yaralı olarak atlatanlardan birisi de evlilik hazırları yapan Raziye Soyuçok idi.

Gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Raziye Soyuçok, hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu edildi. Omuzuna platin takılan Soyuçok, düğün salonuna bandajlı bir halde geldi. Kalçasındaki kırık nedeniyle de hazırlanan özel koltukta oturdu.

Dehşet dolu anların ardından mutluluğa yelken açan Raziye Soyuçok, hareket etmekte zorlandığı için düğün pastasını eşi Yusuf Uytun’un desteğiyle ayağa kalkarak kesebildi. Takı töreninde de oturmak zorunda kaldı.

Anne Hacer Soyuçok, kızını 14 aylık iken Almanya’ya götürdüklerini belirterek, “Mayıs ayında Raziye ile Yusuf’u nişanladık. 8 Ağustos’a da düğün için gün aldık. 23 Ağustos’ta Almanya’ya geri dönmek zorunda olduğumuzdan düğünü ertelemedik. Kızımın bu mutlu gününü biraz buruk yaşıyoruz ama olsun. O kazandan sağ olarak kurtulduğu için mutluyuz” dedi.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı