REKLAMI GEÇ

HATALI PARKA NOTLARLA TEPKİ

HATALI PARKA NOTLARLA TEPKİ

Zaman zaman sürücülerin dalgınlık ya da duyarsızlık nedeniyle yaptığı hatalı parklar vatandaşları canından bezdiriyor. Karaman Mahallesi’nde bir apartmanın giriş kapısının önüne park edilen araca vatandaşlar tepkisini not bırakarak gösterdi.

Metin Eltaş / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2015 Çarşamba, 10:06

Denizli’nin en büyük trafik sorunlarından biri de hiç şüphesiz yapılan park ihlalleri. Sürücülerin sorumsuz davranışı, ihmali ya da dalgınlığı vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor

denizli-yanlis-parka-notlarla-tepki-ic

ARACI HATALI PARK EDİNCE BEKLEMEDİĞİ BİR TEPKİ ALDI
Karaman Mahallesi’nde aracını uygunsuz bir yere park eden ve apartman girişini kapatan sürücüye ulaşamayan vatandaşlar, beklenmedik bir tepki gösterdi. Yazdıkları notlar ile sürücüyü uyarmayı ihmal etmedi.

Apartman sakinleri, tepkilerini “Keşke kapımızın önünden geçecek yer bıraksaydınız. Lütfen biraz daha düşünceli olalım”, “Kendi evimize sizin yüzünüzden giremiyoruz. Tekrar ederse şikayetten kaçınmayız” notları ile dile getirdi.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU
Araca bırakılan notların yer aldığı fotoğrafların sosyal medyada yayınlanması, olayı günün konusu haline getirdi. Kullanıcılar yaptıkları yorumlarla sürücülerin hatalı park etmelerine tepki gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı