REKLAMI GEÇ

Hediye çarkı Teras Park’ta

Hediye çarkı Teras Park’ta

Corio bünyesindeki, Denizli Teras Park AVM’de, 8-10 Mayıs tarihleri arasında, annelere özel olarak hazırlanan program kapsamında gerçekleştirilecek “Hediye Çarkı” uygulaması ile birbirinden özel hediyeler anneleri bekliyor olacak.

/ DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2009 Salı, 00:00

Corio Türkiye, yönetimini üstlendiği alışveriş merkezlerinde uyguladığı tüketiciye alım kolaylığı, perakendecinin satışına destek sağlayan büyük satış kampanyaları ve farklı tüketici etkinliklerini hayata geçirmeye hızla devam ediyor. Bu kapsamda tasarlanan ve dönemsel olarak düzenlenecek “Hediye Çarkı” uygulaması 8-10 Mayıs ve tarihleri arasında Denizli Teras Park AVM’de Anneler Günü’ne özel olarak hayata geçiriliyor.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Türkiye’nin önde gelen seçkin markalarının iştirakiyle düzenlenen kampanyaya katılım için ziyaretçiler, 8-9-10 Mayıs tarihlerinde tarihlerinde Denizli Teras Park AVM’de aynı gün içerisinde yapacakları 50 TL ve üzeri alışverişlerin kaydını danışma masasından yaptırıp çarkı çevirmeye hak kazanacaklar. Her katılımcının sadece bir defa çevirme hakkına sahip olduğu Hediye Çarkı kampanyasında birbirinden ünlü markaların çok özel hediyeleri katılımcılara anında takdim edilecek.

Toplam 1000 hediye annelerin olacak

Corio’nun büyük bütçeler ayırarak tüm AVM’lerinde başlattığı ve duyurusuna destek verdiği kampanyaların gerek mağaza satışlarına gerekse ziyaretçi sayısındaki artışa önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Corio Türkiye CEO’su Koray Özgül, “Corio olarak tüketicilerimize keyifli mekanlarda kaliteyi hesaplı fiyatlara alabilecekleri fırsatlar yaratma hedefimiz doğrultusunda bir adım olan Hediye Çarkı kampanyasını hayata geçiriyoruz. Bütün AVM’lerimizde dönemsel olarak düzenlenecek bu kampanyada da en büyük işbirlikçilerimiz yine her zaman olduğu gibi mağaza sahipleridir. Düzenlediğimiz kampanyalarla bir taraftan AVM’lerimizi canlı ve ilgi çekilir kılarak mağazalarımızın daha geniş kitlelere ulaşmalarına yardımcı oluyor diğer taraftan mümkün olduğunca farklı ürünü tüketicilerimize en hesaplı koşullarda sunmaya gayret ediyoruz. Anneler Günü’ne özel olarak başlattığımız bu kampanya ile Denizli Teras Park AVM’de üç günde toplam 1000 civarında hediye dağıtmayı ve bu özel günlerinde anneleri mutlu etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

İşte Teras Park’ta, Anneler Günü’ne özel hazırlanan etkinliğin programı:

10 Mayıs 2009 Pazar

– Kadınlar Matinesi

15:00 – 16:00 – Çocuk Oyunu “Çocuk Şooovv – Adam Olacak Çocuk”

16:00 – 16:15 – Sunucu Ercüment Doğan ile Anneler Gününe Özel Performans   

16:15 – 17:00 – Konser 1. Bölüm

17:00 – 17:45 – İnteraktif Şov ve Yarışmalar 

17:45 – 18:30 – Konser 2. bölüm

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı