REKLAMI GEÇ

“Her zaman yanınızdayız”

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kırıklı Köyü kırsalında, PKK terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda hayatını kaybeden Şehit Er Basri Arslan’ın ailesini ziyaret eden Vali Canpolat her zaman halkın yanında olacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 15 Mart 2008 Cumartesi, 01:00

Terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda, Gümüşhane Kırıklar Köyü kırsalında hayatını kaybeden Şehit Er Basri Arslan’ın ailesini ziyaret eden Denizli Valisi Hasan Canpolat, bu vatan için canını verenlere devletin her zaman sahip çıkacağını söyledi. Şehit ailesini ziyarete Denizli Valisi Hasan Canpolat’ın yanı sıra Denizli Jandarma Alay Komutanı Cemal Temizöz, Çameli Kaymakamı Osman Uğurlu, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve bazı daire müdürleri katıldı. Şehit Arslan’ın babası Hasan Arslan ve annesi Kezban Arslan ile bir süre sohbet eden Vali Hasan Canpolat, “Gümüşhane kırsalında PKK terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda bu vatan için can veren Şehit Er Basri Arslan’a ve diğer şehitlerimize olan borçlarımızı ödeyemeyiz. Onlar bu vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını verdiler. Bizler her zaman özellikle siz şahit ailelerinin yanında olacak ve isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Kendileri için hiçbir şey istemediklerini sadece köy adına yolların yapılmasını istediklerini kaydeden Şehit Basri Arslan’ın babası Hasan Arslan, “Biz bu vatan için oğlumuzu verdik. Devletin gösterdiği bu destek ile acımız bir nebze olsun hafifliyor. Biz önce vatan sağolsun dedik. Kendimiz için istediğimiz hiçbir şey yok. Sadece köyümüzün yollarının yapılmasını istiyoruz. Köy sakinlerinin kullandıkları bu yolların asfaltlanması gerekmektedir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı