REKLAMI GEÇ

Hiç görmediği oğlunu trafik kazasında kaybetti

Denizli’de doğuştan görme engelli olan baba, 8 yaşındaki gözleri gören oğlu Musa Can Bozcayoca’yı trafik canavarına kurban verdi.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2007 Salı, 01:00

Trafik canavarına bir minik can daha verdik. Adı Musa Can Bozcayoca, İlkokul ikinci sınıf öğrencisi. Dokuzkavaklar Mahallesi’nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Musa Can Bozcayoca’nın ailesi perişan oldu. Doğuştan kör olan Baba Veysel Bozcayoca, oğlu Musa Can’ın ne yüzünü gördü, ne de cansız bedenini. Duaların ardından trafik canavarına kurban verdiği oğlunun yalnızca tabutuna dokunabildi. Aynı ismi taşıyan anne ve babaanne Fatma Bozcayocalar ise Musa Can’ın tabutuna sarılarak ağıt yaktı. Sınıf arkadaşı Eren Güçlü ise tüm gücüyle ayakta durmaya çalışarak, cenaze arabasına konulan Musa Can’ın tabutunu gözyaşları içinde uğurladı.

Anne Fatma Bozcayoca, güçlükle ayakta durmaya çalışırken baba Veysel Bozcayoca ise ‘Bir gün olsun yüzünü görmedim canım oğlum. Canım yanıyor, neredeysen gel oğlum’ diyerek feryat etti. Bozcayoca ailesini, bu acılı gününde dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Denizli Şubesi’nden çok sayıda üye hazır bulundu. Trafik canavarına kurban verdiği oğlu Musa Can için gözyaşı döken baba Bozcayoca, başka Musa Can’ların ölmemesi için herkesin trafik kurallarına uymasını istedi. Kız kardeşi Fatma (5) ise ne olduğundan habersiz bir şekilde ağabeyi Musa Can’ı oyunda kendisine eşlik etmesi için uzun süre aradı. Abisi Musa Can’ı bulamayınca ‘Ağabeyim nerede’ diyerek ağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı