REKLAMI GEÇ

Hollanda’dan Tavas haberi giriyor

Hollanda’dan Tavas haberi giriyor

Tavaslı Mehmet Han ilçesinin haberlerinin yer aldığı www.tavas.net isimli internet sitesini Hollanda’dan güncelliyor. Tavas’ta yaşanan günlük olayların yer aldığı haber sitesi ile gurbetteki ve Türkiye’de ki memleket özlemi çeken herkes ilçelerinden haberdar oluyor.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2008 Cuma, 00:00

2000 yılından bu yana Tavas İlçesi’nden haberler veren www.tavas.net isimli haber sitesi ilçedeki yaşanan gelişmeleri her gün okuyucuları ile paylaşıyor. Fakat sitenin güncellemesi ve haberlerin Tavaslılara ulaşması için ilçe haberleri önce Hollanda’ya gidiyor. Hollanda ‘da ikamet eden Mehmet Han mail ile günlük kendine ulaşan haberleri siteye koyuyor ve güncelleme işleminin ardından haberler okurların hizmetine sunuluyor.

Hollanda doğumlu olan Mehmet Han aslen Tavaslı. Her yaz tatilinde izin günlerini ilçesinde geçiriyor. Edindiği arkadaşlık ve yakın çevresi ile internet sayesinde hemen hemen her gün görüşüyor. Tavas’ta yaşanan olaylarda belki de ilk haberi olanlardan birisi o. Amatörce başladığı bu çalışmada zamanla kendini geliştirdi ve internet sitesinin okuyucu kitlesini arttırdı. Kendisi de gurbette olduğu için ilçesinin haberlerini almak ile başladığı bu çalışmasında şimdi tüm gurbetçilere hizmet veriyor. Şuanda yaklaşık 5 bin üyeye sahip olan Mehmet Han ise en büyük destekçisinin ise Tavas’taki yakın arkadaşı olduğunu söylüyor. Her gün haberleri yazıp, resmini çekip kendisine gönderen Tavaslı arkadaşına ise çok teşekkür ediyor. Haber çalışmalarını geliştire sitede son bir yıldır da görüntülü haberler yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı