REKLAMI GEÇ

İmamların tütün bağımlılığı ile mücadelesi devam ediyor

İmamların tütün bağımlılığı ile mücadelesi devam ediyor

Denizli İl Müftülüğü Bağımlılık Mücadele İl Koordinatörlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında Cuma namazlarından önce camilerde tütün bağımlılığı konusundaki bilgilendirme çalışmaları devama ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2019 Cumartesi, 11:33

Denizli İl Müftülüğü Bağımlılık Mücadele İl Koordinatörlüğü’nün Cuma namazlarından önce camilerde tütün bağımlılığı konusunda yaptığı bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılanan çalışmada tütün bağımlılığının sağlığa ve aile bütçesine verdiği zararlardan bahsedilip örnekler sunuluyor.


Bu konuda ilk çalışmayı Ulu Cami’de sonra da Yeni Cami’de yaptıklarını söyleyen Müftülük Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Osman Verim, özellikle sigara kullanan insanların eşi, çocukları ve sevdikleri için sigarayı bırakabileceklerini belirtti.
Diğer taraftan Delikliçınar Yeni Cami’den merkezi yayın sistemi ile diğer camilerde de yapılan bilgilendirme ile birçok vatandaşımıza ulaşıldı. Namaz sonrasında Delikliçınar Yeni Cami önünde Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 173 kişiye karbon monoksit ölçümü yapılırken Yeşilay Denizli Şubesi’nin görevlileri vatandaşları ayrıca bilgilendirdi.


Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan “İyilik Takımı” ise namaz çıkışı vatandaşlara dondurma ikramında bulunarak sigarayı bırakmak isteyenler müracaat edebilecekleri Polikliniklerinin adreslerinin yer aldığı kartvizitleri dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı