REKLAMI GEÇ

İnanamadılar, dokundular özlem giderdiler

İnanamadılar, dokundular özlem giderdiler

Atatürk’e benzerliği ile tanınan İzmirli oyuncu Göksel Kaya, bir tiyatro oyunu için Denizli’ye geldi. Çınar Meydanı’nda başta çocuklar olmak üzere onu görenleri şok etti. Kaya’yı karşılarında bulanlar önce inanamadı, sonra dokundu ve Atatürk’e olan özlemlerini Kaya’ya sarılarak gidermeye çalıştı.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2014 Perşembe, 11:31

Denizli Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı Tiyatro Kursu’na katılan kursiyerlerin hazırladığı Milli Mücadeleyi anlatan tiyatro oyunu için Denizli’ye gelen Ulu Önder Atatürk’e benzeyen adam olarak tanınan oyuncu Göksel Kaya, Çınar Meydanı’nda Denizlililerle bir araya geldi.

ŞOK OLDULAR
Çınar’da Atatürk’e benzeyen Göksel Kaya’yı görenler önce şaşırdı, şok oldu. Sonra yanına gelip, dokunarak sohbet eden vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirmek için birbiriyle yarıştı. Atatürk’ü anlatan birçok belgesel ve filmde rol alan Göksel Kaya, Hürriyet İlkokulu’nu da ziyaret etti. Öğrencilerin sorularını yanıtladı.

 ANNEM ‘ATATÜRK’ÜM’ BABAM İSE ‘PAŞAM’ DİYE SEVERDİ
Atatürk’e benzenliğinin daha çocukluk çağlarında fark edildiğini söyleyen Göksel Kaya, “Annem ‘Atatürk’üm’ babam ise ‘Paşam’ diye severdi. Yıllar sonra, fark edildim ve film teklifleri gelmeye başladı. Bugüne kadar birçok film ve belgeselde Atatürk’ü canlandırdım. Bu benim için gurur verici tabi ki” dedi.

foto-galeri-anons

YENİ FİLME HAZIRLANIYOR
Halk Eğitim Merkezi’nde Cemal Cemako Esebalı’nın eğitmenliğini üstlendiği kursa katılan kursiyerlerle tanışmak ve ayrıca yine Denizli’de Kuvay-ı Milliye ruhunun anlatıldığı “Siyah Beyaz” adlı film için kente gelen Kaya,  Atatürk’ün doğumundan ölümüne kadar hayatının anlatıldığı 1881 adlı başka bir film için de çalışmalara başladıklarını belirtti. Müziğini Zülfü Livaneli’nin hazırladığı, yönetmenliğini de Rutkay Aziz’in yaptığı 2 saatlik filmin kendisini oldukça heyecanlandırdığını belirten Kaya, bu projenin kendisi için büyük önem taşıdığını vurguladı.

GÜREŞ DE YAPMIŞ!
Denizli’ye daha önce de geldiğini belirten Göksel Kaya, “Abimle birlikte güreşle ilgileniyordum. Denizli’de düzenlenen bir turnuvaya katılmak için gelmiştim” dedi.

Yorumlar

Merve   -  Bağlantı 3 Nisan 2014, 11:52

Şuan o kadar duygulandım kı anlatamam sizinle tanışmayı oturup konuşmayı o kadar çok isterim ki.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı