REKLAMI GEÇ

İnternette tehlikeli oyun

İnternette tehlikeli oyun

Türkiye Altınoluk gerilimine odaklanırken, Denizli’de internette dolaşan bir elektronik mesaj, provokatörlerin iş başında olduğunu gösterir nitelikte. İletişim programları yardımıyla sanal ortamda hızla yayılan mesajlar açık adres gösterip PKK’lı olduğu ileri sürülen mağazalardan alışveriş yapılmaması çağrısında bulunuyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2008 Çarşamba, 00:00

Balıkesir’in Altınoluk Beldesi’nde çıkan bir tartışma sonrası iki kişinin öldürülmesiyle başlayan ve beldede yaşayan Kürt kökenli vatandaşların evlerinin taşlanmasına kadar giden olayların ardından provokatörler iş başında. Altınoluk’da günlerdir süren gerilim, bu olaylarda hayatını kaybeden bir kişinin memleketi Adana’da düzenlenen cenaze törenine de sıçrayan etnik gerilimi fırsat bilen işgüzarlar, sanal alemde işbaşında. İnternetle iletişimi sağlayan messenger programı aracılığıyla Denizli’de bazı firmaların açık adresini veren kimliği belirsiz kişiler, PKK ile bağlantısını olduğunu ileri sürerek bu mağazalardan alışveriş yapılmaması çağrısında bulunuyor. Messenger aracılığı ile hızla yayılan elektronik mesaj Aktütün baskınına da vurgu yapılıyor ve 17 şehidin verildiği gün, bu mağazada terör örgütünün sözde resmi yayını ROJ TV’nin izlendiğinin altı çiziliyor. Milli duyguların sömürülmeye çalışıldığı mesajda, sözde bilinçlenme adına mesajın mümkün olduğunca kişiye ulaştırılması da isteniyor.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

İŞTE O MESAJ!

ARKADAŞLAR 04 EKİM TARİHİNNDEKİ YAŞADIĞIMIZ 15 ŞEHT OLAYINDAN SONRA YAŞADIĞIM BİR OLAYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.  BAYRAMYERİ’NDEKİ XXXX  ADLI MAĞAZADA CANLI ROJ TV YAYINI YAPILIYOR  SİZDEN RİCAM BU MESAJI OLDUĞU KADAR FAZLA DENİZLİLİYE İLETİP BU MAĞAZADAN ALIŞVERİŞ YAPILMAMASINI SAĞLAMAYA YARDIMCI OLMANIZ!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı