REKLAMI GEÇ

İş ve siyaset dünyası Ekiz’in düğününde buluştu

İş ve siyaset dünyası Ekiz’in düğününde buluştu

Denizli iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden Serdar Ekiz’in oğlu Sarp, erkekliğe adım attı. Sarp Ekiz’in Marla’da düzenlenen sünnet düğünü iş ve siyaset dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2016 Cumartesi, 12:34

CHP’deki aktif siyasi yaşamı, DEGİAD ve Sevindik Halk Evi yöneticilikleri ile adını hem iş hem de siyaset dünyasından tanıdığımız Serdar Ekiz ve Yeliz Ekiz’in oğlu Sarp, erkekliğe adım attı. Marla’da düzenlenen sünnet düğününe Denizli’nin iş ve siyaset dünyasından önemli isimler ilgi gösterdi.

serdar-yeliz-sarp-ekiz-sunnet-dugunu-1

Geceye Ekiz Ailesi’nin akraba ve dostlarının yanı sıra CHP il Başkanı Teoman Sancar ve DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen başta olmak üzere işadamları, siyasetçiler de katıldı.

serdar-yeliz-sarp-ekiz-sunnet-dugunu-3

Başta Güneş Enerjisi olmak üzere yenilenebilir enerji projeleri konusunda kentin öne çıkan firmalarından birine sahip olan Serdar Ekiz ve öğretmen eşi Yeliz Ekiz’in mutluluklarına diyecek yoktu.

serdar-yeliz-sarp-ekiz-sunnet-dugunu-4

Denizlihaber.com, uzun yıllar yazarlık kadrosunda yer alan Serdar Ekiz başta olmak üzere biz de Ekiz Ailesi’ni bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

serdar-yeliz-sarp-ekiz-sunnet-dugunu-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı