REKLAMI GEÇ

Kadın girişimcilere örnek olsun

Kadın girişimcilere örnek olsun

Eşi, oğlu ve damadını, 1999’da trafik kazasında kaybeden Dudu Demircioğlu, evinin geçimini, o tarihten bu yana eşinden kalan kahvehaneyi işleterek sağlıyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2008 Perşembe, 01:00

Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen, Çameli’nin Çiğdemli Köyü’nü ziyaretinde, 1999 yılından bu yana kahvecilik yapan ve çocuklarını buradan elde ettiği gelirle büyüten Dudu Demircioğlu’nu kahvehanesinde ziyaret etti.

1999 yılında eşi, oğlu ve damadını Fethiye yakınlarındaki bir trafik kazasında kaybeden Dudu Demircioğlu, o tarihten bu yana eşinin mesleği olan kahveciliği sürdürüyor. Eşinin ölmeden önce kahvecilik yaptığını, öldükten sonra üç küçük çocukla yalnız kaldığını ifade eden Demircioğlu, “O tarihten bu yana ailemin geçimini sağlamak için eşimin bıraktığı kahvehaneyi işletiyorum. Buradan kazandığım para ile çocuklarımı büyüttüm ve bir çocuğumu evlendirdim. Bu konuda köylülerimizden de yardım gördüm” diye konuştu.

Dudu Demircioğlu’nu işlettiği kahvehanede ziyaret eden Bayan Erkmen, bir erkek mesleği olarak bilinen kahveciliğin bir kadın tarafından yapılmasının ilginç olduğunu, çocuklarının ve ailesinin geçimini sağlamak için kahvecilik yapmakta olan Dudu Demircioğlu’nun davranışının taktire değer olduğunu söyledi. Dudu Demircioğlu da Bayan Erkmen ve beraberindekilerin ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade etti ve konuklarına çay ikram etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı