Kaleci İsmail 8 aylık bebeğini kaybetti

Denizlispor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’da uzun yıllar görev yapan kaleci İsmali Şahmalı’nın 8 aylık bebeği hayatını kaybetti.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2017 Çarşamba, 11:26
Denizli Büyükşehir Belediyespor’un 10 yıl önce transfer ettiği 35 yaşındaki İsmail Şahmalı, üç sezon burada futbol oynadıktan sonra Denizlispor’a transfer oldu. 2 sezon öncesine kadar Yeşil-Siyahlı ekibin başarısı için ter döken deneyimli kalecinin, 8 ay önce oğlu dünyaya geldi. Muhammet Ömer adı verilen bebek, daha sonra rahatsızlandı. Tedavisi, Ankara’daki özel bir hastanede devam ederken, Muhammet Ömer bebek 2 ay önce yoğun bakım ünitesine alındı.
Muhammet Ömer bebek, yaşam mücadelesini kaybetti. Cenazesi, İsmail Şahmalı’nın memleketi olan Adana’da toprağa verilecek.