REKLAMI GEÇ

Kamyonla düğün konvoyu, trafiği tehlikeye düşürdü, vatandaşın tepkisini çekti

Kamyonla düğün konvoyu, trafiği tehlikeye düşürdü, vatandaşın tepkisini çekti

Özellikle yaz aylarında sıklıkla rastlanılan ve çoğu kez şikayete konu olan düğün konvoyu bu kez şekil değiştirdi. Yenişafak Mahallesi’nde kamyonla yapılan konvoy, trafiği tehlikeye düşürmesi ve gürültü kirliliği nedeniyle sosyal medyada tepki çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2022 Pazartesi, 13:04

Sünnet ve düğün konvoyları, şehir gündemine sıklıkla geliyor. Konvoylar, özellikle yaz aylarında çoğu zaman trafiği tehlikeye düşüren görüntülere sahne oluyor. Zaman zaman trafiği durduran, havaya ateş açılan çoğu zaman da gürültü çıkaran konvoylar görülebiliyor. Son örnek ise abartının boyutlarını ortaya koydu.

Yeni Şafak Mahallesi’nde fotoğraflanan kutlama konvoyunun kamyonlarla yapıldığı görülüyor. Gümüşler ve Albayrak bulvarlarının kesiştiği noktada, önde üstü açık araba bulunuyordu. Ardından ise çoğunluğu kasasız birçok kamyonla konvoy oluşturuldu. Aynı zamanda korna çalarak gürültü kirliliği de yaratan araçlar, vatandaşların tepkisini çekti. Bir vatandaş durumu sosyal medyadan gündeme getirdi.

Yorumlar

Süleyman   -  Bağlantı 4 Ekim 2022, 11:32

bu çağ dışı işlerden ne zaman vazgeçeceğiz merak etmekteyim. Normal araba konvoyu da dahil buna

Ali Güven   -  Bağlantı 4 Ekim 2022, 09:57

Trafik polisi kardeşlerimiz böyle işleri sevmiyor. Ya alkol kontrolü olacak ya da hız kontrolü.Bu tür basit işlerle onları oyalamayın.

muhtar   -  Bağlantı 4 Ekim 2022, 08:22

benim evimin önünden de geçti havalı kornalı kamyonlar tam bir işkence idi. Emniyeti gerekeni yapmaya davet ediyorum

Ömer Faruk   -  Bağlantı 4 Ekim 2022, 01:41

Bu haber çok önemli
Çünkü gerçekten bu tüm vatandaşları çileden çıkaran bir durum normal bir konvoy değil havalı kornalarla dakikalarca sürdü .Bunların plakalarını emniyet kameralardan tespit edip gerekeni yapmalıdır ! Yol geçen hanı mi burası

Muhammed mert   -  Bağlantı 3 Ekim 2022, 23:46

Üstelik öğretmen adaylarının kpss öabt oturumu saatinde kopan bu gürültü belknde gençlerin hayallerini süpürdü. Yazıklar olsun.. her köşe başında rutin kontrol yapmaktan geri durmayan trafik polisi kardeşlerimiz bu aymazlıga neden dur diyemedi?

Erdem Tolga   -  Bağlantı 3 Ekim 2022, 22:08

O tarafta marketlerin üstünde oturan biri olarak geçen haftalarda da benzer şekilde kamyon ve tırlarla havalı kornalarla geçtiler dakikalarca süren bu gürültü sinir bozduğu gibi yetkililerin hiçbir şekilde mudahale etmemesi de cabası . Ceza kesilmeli

Eren 20   -  Bağlantı 3 Ekim 2022, 18:21

Bu ülkede neyin denetimi var da bunun olsun. Masum yürüyüşe izin vermeyin. Adamlar şehrin göbeğinde hem trafiği tehliye atsın hem de gürültü kirliliği yaratsın.saçma sapan hareketler.

Fatih   -  Bağlantı 3 Ekim 2022, 17:43

Benim düğünde F16 konvoyu olacak. Herkes davetlidir

kamil   -  Bağlantı 3 Ekim 2022, 16:43

Ne oldu bize?? saygı, sevgi, hoşgörü, alttan alma vs vs farkındaysanız hiçbir şey eskisi gibi değil artık..! ne evler, ne mahalleler, ne birlikte yaşadığımız toplum..! dağıldık savrulduk, koptuk gitti.

Melike   -  Bağlantı 3 Ekim 2022, 14:24

Tamamen görgüsüzlük, nezaketsizlik ve ahlak dışılığın örneğiydi bu.Daracık yollardan bangır bangır geçisin en pis görüntüsüydü. Bırakın evinde hasta yatanı, bebeğini uyutanı, trafikte sadece bunlar varmış gibi hareket etmeleri cezai şart gerektirir

basicman   -  Bağlantı 3 Ekim 2022, 13:45

trafik,sevinme,düğün merasimi vb.herşey çığırından çıktı.Allah sonumuzu hayreylesin..para imkan var diye herşey sınırsız değildir..Ahlak ve empatiyi kaybetmeyelim..aksi durum,anarşiyi doğurur,herkes zararlı çıkar..toplumsal huzursuzluk artar..

AhmeT   -  Bağlantı 3 Ekim 2022, 13:24

Ya sokak aralarındaki kına eğlenceleri ne olacak. Bu tür şeylerin şehir dışı bi tesis yada mesirelik alanda yapılması daha uygun. Birileri kafasına göre gece yarısına kadar eğleniyor,birileri de onların atık ve gürültüsüne katlanmak zorunda kalıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı