REKLAMI GEÇ

Karahan, Kallimci’nin Bitmeyen Savaş’ını filmi yaptı

Karahan, Kallimci’nin Bitmeyen Savaş’ını filmi yaptı

Küçük yaştaki çocukların kendi vücutlarını ve karşılaşacakları hastalıkları eğlenceli bir şekilde tanımaları için yola çıkan TMC’nin Denizlili ortağı, ünlü yapımcı Mustafa Karahan, “Bitmeyen Savaş” isimli bir animasyon filmi yapmaya başladı. Denizlihaber.com’a whatsapp röportajla projeyi anlatan Karahan, senaryonun Denizlili yazar Hasan Kallimci’ye ait olduğunun altını çizdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2019 Cumartesi, 14:53

Televizyon ve müzik dünyasının Türkiye’deki en popüler markalarından biri olan TMC’nin Denizlili yapımcısı Mustafa Karahan, öğretici bir animasyon filmi için kollarını sıvadı. Denizlili yazar Hasan Kallimci’nin “Bitmeyen Savaş”ını animasyon filmine çeviren Karahan’ın animasyon filmi youtube’un @meypom isimli sayfasında yayınlanmaya başladı. Yeni bölümleri her Cumartesi saat 11.00’de yayınlanan Bitmeyen Savaş 13 bölüm sürecek.

Türkiye’de dizi sektörünün zirve yapmasında tartışılmaz bir katkısı olan TMC’nin Denizlili kurucu ortağı Karahan, Zerda, Canım Ailem, Hırsız Polis, Bir İstanbul Masalı, Aliye, Binbir Gece, Bıçak Sırtı, Beyaz Gelincik, Kapalı Çarşı gibi başarılı projelerin altına imza atmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda önemli belgesel çalışmaları da hayata geçiren Karahan, yeni proje için Denizlihaber.com’dan Sedat Kurt’un sorularını Whatsapp röportajıyla yanıtladı.

Vücudumuzdaki yararlı hücrelerin, mikroplarla olan bitmeyen savaşını konu eden proje, canlandırma yöntemiyle özellikle küçük yaştaki çocukların sağlık konusunda bilinçlendirilmesi, çevresi ve doğayla dostluk bağlarının kuvvetlendirilmesi gibi sosyal hedefleri barındırıyor.

13 BÖLÜM OLARAK PLANLANDI
Projenin şimdilik 13 bölüm olarak planlandığını dile getiren Mustafa Karahan, animasyon filmini bir tv kanalına taşınmayı düşünmediklerinin altını çizdi. Kanalların bu tarz projelerin gerçek değerini ortaya koymadıklarını dile getiren Karahan, bu nedenle Bitmeyen Savaş’ın dijital alan dizisi olarak kalacağını belirtti.

2 MİLYON LİRAYA MAL OLDU
Bitmeyen Savaş projesinin yaklaşık 2 milyon liraya mal olduğunu da aktaran Karahan, TMC’nin çocuklara yönelik ilk projesi olduğu için Bitmeyen Savaş’ın kendileri açısından farklı bir anlamı olduğunu da sözlerine ekledi.

DEVAMI GELECEK
Şarkılarla eğitici ve sosyal sorumluluk olarak görülecek projelerle hem eğitici hem de eğlendirici projeler yapacaklarını açıklayan Karahan, projede öncelikli beklentilerinin geniş kitlelere ulaşmak olduğunu vurguladı. Bir kar hedefinden daha çok maliyetlerini karşılar bir gelir dengesini arzu ettiklerini de aktaran Karahan, “Bu projeler uzun vadeli projelerdir. Bugünden yarına netice bekleyemeyiz” diye konuştu.

DENİZLİLİ YAZAR KALLİMCİ İMZASI
“Bitmeyen Savaş’ın hikayesi Denizli’li öğretmen arkadaşımız ve benim kadim dostum Hasan Kallimci tarafından kaleme alındı” sözleriyle yapımın senaryosunda da Denizli imzasının olduğunu dile getiren Karahan, Denizlihaber.com’a verdiği özel röportajında “Özellikle çocuklara yönelik çalışmaları ile tanıdığımız Hasan Kallimci tarafı dan yazılan Bitmeyen Savaş için ona da bu vesile ile teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ YILDA ÜÇ BOYUTLU YENİ PROJE
Karahan, yeni yılla birlikte bu kez kekeme ve bazı harfleri söyleyemeyen çocuklara yönelik bir projeyi daha hayata geçireceklerini de belirtti. “Kekeme ve belli harfleri söyleyemeyen çocuklar için 3 boyutlu çocuk şarkıları yayınlamaya başlayacağız” diye Karahan, o projenin de 13 bölüm olarak yayınlanacağını vurguladı.

HEMŞERİLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU
Yeni projelerden haberdar olmak isteyen Denizlililere de seslenen Karahan, Youtube’da bulunan @meypom kanalına abone olmaları çağrısında bulundu. Karahan “Çalışmalarınızdan haberdar olan hemşehrilerimiz @meypom Youtube kanalına üye olurlarsa projelerimizden ilk haberdar olanlar olur” diye de belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı