REKLAMI GEÇ

KAYIP KİŞİNİN ARACI ORMANDA YANMIŞ HALDE BULDU

KAYIP KİŞİNİN ARACI ORMANDA YANMIŞ HALDE BULDU

Beyağaç İlçesi’nde geçtiğimiz hafta kimliği belli olmayan kişiler tarafından kendine ait araçla kaçırılan ve bir haftadır haber alınamayan esnaf Nihat Yığınak’ın aracı ormanlık alanda yanmış halde bulundu. Kayıp kişinin nerde olduğu konusunda ise henüz bir bilgiye ulaşılmadı.

/ DENİZLİHABER / 14 Kasım 2010 Pazar, 18:33

Beyağaç İlçesi’nde geçtiğimiz hafta iki kişi tarafından kendisine ait 20 LB 999 plakalı aracıyla kaçırıldığı iddia edilen 40 yaşındaki Nihat Yığınak’ın aracı ormanlık alanda yanmış halde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası olan Nihat Yığınak’ın para meselesi yüzünden kaçırıldığı ve kaçıran kişilerinde beldeden olduğu iddia edilmişti. Yaşanan olayla ilgili olarak bir kişi tutuklanırken, bir haftadır kayıp olan Nihat Yığınak’ın arama çalışmaları da devam ediyordu.

Bir haftadır her yerde aranan Nihat Yığınak’ın öğle saatlerinde aracı bulundu. Ormanlık bir alanda yanmış halde bulunan aracı incelemeye alan Jandarma ise kayıp olan Yığınak’ın izine rastlamadı. Şuanda nerde olduğu ve kimler tarafından kaçırıldığı belli olmayan Beyağaçlı Nihat Yığınak’ın arama çalışmaları ise devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı