REKLAMI GEÇ

Bu kez ‘bravo’ dedirttiler

Bu kez ‘bravo’ dedirttiler

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bir otobüsünde, “bravo” dedirten ve hayvanseverlerin sempatisini kazanan bir güzellik yaşandı. Yağmurda ıslanan ve belediye otobüsüne sığınan “terrier” cinsi köpeği aşağı atmayan şoför, onu garaja getirdi. Teslim alan Ulaşım A.Ş. görevlisi de pet shopa götürüp temizletti.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2016 Salı, 14:48

Toplu taşıma hizmetini yeniden üstlenen ve bunu kurulan Ulaşım A.Ş. aracılığıyla yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetinde otobüslerin sık sık kazadenizli-buyuksehir-otobusune-kopek-sigindi-ic yapmasıyla gündeme geldi. Bu kez gündeme gelmesi ise gülümseten ve sempati toplayan bir sahiplenmeyle oldu.

OTOBÜSE SIĞINDI

35 nolu hatta çalışan ve Pamukkale Mahallesi’ne sefer yapan belediye otobüsüne şehir içindeki durakların birisinde yağmurda ıslanan ve hayli kirlenen terrier cinsi bir köpek bindi. Şoför Deniz Kurtulmuş, köpeği indirmek yerine seferi tamamlanıncaya kadar araçta tuttu. Daha sonra da otobüslerin park edildiği Ulaşım A.Ş. garajına götürerek, görevli Benan Erinç’e teslim etti.

BAKIMINI YAPTIRDI
Şirket personeli Benan Erinç de ıslanan, çamura bulanan köpeği korumaya aldı ve mesai bitiminde bir pet shopa götürerek temizletti. Bakımı yapılan terrier cinsi köpek, şimdi sahibinin gelip teslim almasını bekliyor.

KARABÜK’TE OTOBÜSTEN İNDİRİLMİŞTİ
Ulaşım A.Ş. şoförü ve personelinin bu duyarlı yaklaşımı, bir süre önce Karabük’te yaşananları anımsattı. Üşüyen köpek otobüse binmiş, yolcular ve şoförün yoğun çabalarıyla aşağıya indirilerek soğuğa terk edilmişti.

denizli-otobuse-siginan-kopek-sahibine-kavustu-anons

Yorumlar

öğrenci velisi   -  Bağlantı 20 Ocak 2016, 08:51

Helal olsun size insanlık bu işte.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı