REKLAMI GEÇ

Melahat Teyze’ye AHBAP sahip çıktı

Melahat Teyze’ye AHBAP sahip çıktı

İlerleyen yaşına rağmen sokaklarda balon satarak geçimini sağlamaya çalışan 73 yaşındaki Melahat Deveci’ye, sanatçı Haluk Levent önderliğinde kurulan AHBAP sahip çıktı. Ahbap Denizli, yaşlı kadının tüm sorunlarını ortadan kaldırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2018 Cuma, 11:02

Denizli bir süredir, 73 yaşında olmasına rağmen oğlunu ameliyat ettirmek için kredi çeken, emekli maaşı yetmediği için de balon satmak zorunda kalan Melahat Deveci’yi konuşuyor.

Kar-kış demeden, ilerleyen yaşına rağmen kimseye muhtaç olmamak için sokak sokak dolaşıp balon satan Melahat Deveci’nin bu durumuna, Denizli sevdalısı olarak bilinen sanatçı Haluk Levent önderliğinde kurulan AHBAP grubu sahip çıktı.

AHBAP Denizli ekibinde yer alanlar Mehalat Teyze’yi buldu, sorunlarını dinledi ve kısa süre içinde de çözüme kavuşturdu.

Kredi borçları ödenen ve tedavi için gerekli olan imkanlar sağlanan Melahat Deveci’nin artık balon satmasına gerek kalmadı.

ADBAP Denizli, Melahat Deveci ile yaptığı görüşmenin ve sorunlarının giderilmesinin ardından sosyal medyada bir paylaşım daha yaptı. Haluk Levent’e gönderilen mesajda, “Başkanım Mehalat Teyzemiz artık balon satmayacak. (Biliyorsunuz hasta çünkü…) Tüm sıkıntıları giderildi. Şu anda balon satmasını gerektirecek bir borcu kalmadı” dedi.

Yorumlar

Herhangibiri   -  Bağlantı 9 Şubat 2018, 20:53

Bayramyerinden aşağı inerken yeşillik satan yaşlı bir teyze vardı. Gördüğünüzde onada yardım edin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı