REKLAMI GEÇ

Minibüslerde Özgecan için siyah kurdele

Minibüslerde Özgecan için siyah kurdele

Türkiye bindiği minibüsün sürücüsünün tecavüzüne direnirken katledilen Özgecan Aslan için yas tutuyor. Denizli’de şehir içi minibüslere, bugün siyah kurdele takıldı. Minibüslere de Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın başsağlığı mesajı da asıldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2015 Pazartesi, 17:35

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde bindiği minibüsün şoförünün tecavüzüne direndiği için bıçaklanarak, başına levye ile vurularak öldürülen, sonra da yakılan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan‘ın katledilmesine her kesimden tepkiler geliyor.

icÖzgecan’ın bu vahşete bir minibüste maruz kalması da en çok minibüsçü esnafını üzdü. Denizli’de şehir için minibüsler bugün siyah kurdele takarak yas tuttu. Araçlara da, Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın başsağlığı mesajı asıldı. Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci, “Bu olay en çok bizi üzdü. Bir esnafın bunu yapmış olması bizi rahatsız etti. Bunu yapan başka bir meslekten de olabilirdi. Biz de her anne-baba gibi, vicdan sahibi her insan gibi bu vahşet karşısında çok üzgünüz. Bu uygulamayla üzüntümüzü dile getirmek istedik” dedi. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı