REKLAMI GEÇ

Müftülük “Uluslararası İyilik Ödülleri”ni tanıtıyor

Müftülük “Uluslararası İyilik Ödülleri”ni tanıtıyor

Denizli İl Müftülüğü “Uluslararası İyilik Ödülleri” programının tanıtımı için fabrikaları dolaşıyor. Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık, fabrikalarda işçilere konu hakkında bilgi veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2019 Pazar, 11:45

Denizli İl Müftülüğü “Uluslararası İyilik Ödülleri” nin tanıtımı için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Diyanet Vakfı’nın evrensel bir dil olan iyiliğin yaygınlaşması ve iyilik konusunda toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla başlattığı Uluslararası İyilik Ödülleri Programı kapsamında ise iyilik mnimarları ödüllendirilecek.

Konu ile ilgili çalışmalar doğrultusunda Denizli İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık, fabrikalarda bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Toplantılarda, “Herhangi bir maddi veya manevi karşılık, bir çıkar elde etme düşüncesi taşımadan yapılan iyilikler, kişiye kalp huzuru kazandırmasının yanında iyiliğin toplumda yaygınlaşmasına ve hakim olmasına bir vesile olur” diyen Palabıyık, çalışmanın iyiliğin paylaştıkça çoğalacağı, bir iyiliği duyurmanın, anlatmanın, aktarmanın birçok insanı iyilik yapmaya teşvik edeceği düşüncesinden hareketle organize edildiğini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı