REKLAMI GEÇ

“Sen evde kal” lastikçin sana gelsin

“Sen evde kal” lastikçin sana gelsin

Uzun yıllardır lastik sektöründe hizmet veren Mustafa Boztaş Otomotiv, hizmet ağını genişletti. Tam donanımlı mobil lastik aracını devreye sokan MB Otomotiv, koronavirüs önlemleri kapsamında dışarı çıkamayanlara hizmeti ayağına götürüyor. MB Otomotiv yetkilisi Süleyman Boztaş, “Koronavirüs tüm Dünya ile birlikte ülkemizi de tehdit ediyor. Bu nedenle biz de ‘Sen evde kal, lastikçin sana gelsin’ sloganıyla harekete geçtik. Bir telefonunuz ile kısa süre içinde otomobilinizin lastik sorununu yerinde çözüyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2020 Perşembe, 08:30

Çin’de ortaya çıkan ve kısa süre içinde tüm Dünya’yı etkisi altına alan Kovid-19 (Koronavirüs) önlemleri her geçen gün artırılıyor. Kalabalık gruplara hizmet veren, birebir insan ile temas gerektiren işyerleri kapandı, riskli grup olarak kabul edilen 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunanların dışarı çıkmaları sınırlandırıldı.

Bu aşamada, aracı olanlar için de ortaya lastik sorunlarının nasıl çözüleceği sorusu ortaya çıktı. Bu sorunun cevabını ise Mustafa Boztaş Otomobil, faaliyete aldığı mobil hizmet ağı ile veriyor.

“SEN EVDE KAL, LASTİKÇİN SANA GELSİN”
Mustafa Boztaş Otomotiv yetkilisi Süleyman Boztaş, uzun yıllardır lastik sektöründe hizmet verdiklerini belirterek, bir süre önce başlattıkları mobil hizmet ağını da koronavirüs önlemleri nedeniyle genişlettiklerini söyledi.

Tam donanımlı bir mobil hizmet aracını hazırladıklarını belirten Boztaş, “Arabanız nerede, lastikçiniz orada” sloganıyla çalışmalara başladıklarını söyledi. Koronavirüs nedeniyle “evde kal” çağrılarına destek verdiklerini anlatan Süleyman Boztaş, “Kovid-19 tüm Dünya’da etkili olan ve hızla yayılan bir virüs. Biz de kurum olarak evde kal çağrılarına olumlu yanıt veren Denizli halkının araba lastiği ile ilgili sorunlarını yerinde çözmek için çalışıyoruz” dedi.

BİR TELEFONUNUZ YETER
Mobil hizmet ağından yararlanmak isteyenlerin bir telefonlarının yeterli olduğunu belirten Süleyman Boztaş, “Size bir telefon kadar yakınız. 0 258 266 66 55 numaralı hattımızı aramanız veya www.mobilastikci.com.tr adresine tıklamanız yeterli. Uzman ekiplerimiz, en kısa sürede aracınızın bulunduğu yere gelerek, sorununuzu ortadan kaldıracaktır” diye konuştu.

7/24 HİZMET
Mobil hizmet aracının 7/24 hizmette olduğunu vurgulayan Süleyman Boztaş, “Tüm marka ve modellerde lastik satış ve servis hizmetini kesintisiz veriyoruz. Lastik nedeniyle yolda kaldıysanız ya da yazlık-kışlık değişimi yaptırmak istiyorsanız, hem satış hem de servis olarak hizmet veriyoruz” dedi.

Mustafa Boztaş Otomotiv’in tüm marka ve modellerde lastik satışı yaptığını hatırlatan Süleyman Boztaş, “Lastiklerinizi bizden almanız durumunda da minimum bir bedel ile servis hizmetini gerçekleştiriyoruz. Denizli merkez olarak kabul edilen Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinin her bölgesine hizmet sunuyoruz. Siz evinizde kalın, virüsten korunun, biz de gelip sizin lastik sorununuzu çözelim” diye

konuştu.

İRTİBAT İÇİN:
Adres: Sümer Mahalesi 2516 Sokak No:1 Merkezefendi/Denizli
Telefon: 0258 266 66 55
Web: www.mobillastikci.com.tr

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı