REKLAMI GEÇ

Nikah memuru baba kızının nikahını kıydı

Nikah memuru baba kızının nikahını kıydı

Pamukkale Belediyesi Nikah Memuru Arif Paçacıoğlu, kızının nikahını kendisi kıydı. Paçacıoğlu, törende damattan önce kızını “ömür boyu üzmeme” sözünü aldı, sonra da nikah işlemini gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2015 Salı, 14:50

Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan 15 yıllık nikah memuru Arif Paçacıoğlu, kızı Sena’nın nikahını kendisi kıydı. Törende ilk nikahı kıyıyormuş gibi heyecanlanan Paçacıoğlu, ağlamamak için de kendisini zor tuttu.

İstanbul’da özel bir bankada çalışan Sena Paçacıoğlu ile Ramazan Karabulut, Modal Düğün Salonu’nda yapılan törenle yaşamlarını birleştirdi. Gençlerin nikahını kıymak ise, gelinin babası Pamukkale Belediyesi Nikah Memuru Arif Paçacıoğlu’na düştü.

Tanıkların yerlerini almasından sonra nikah törenlerindeki klasik konuşma bölümünü tamamlayan Paçacıoğlu, ardından damada “kızımı ömür boyu üzmemek şartıyla evlenmeyi kabul ediyor musun?” diye sordu. Ramazan Karabulut da hiç tereddüt emeden “evet” yanıtını verdi.

Ardından kızı Sena’ya döndü ve “Ben bu ismi bir yerden hatırlıyorum” dedikten sonra kendi isteğiyle evlenmeyi kabul edip emediğini sordu. Evet yanıtıyla da nikah işlemini tamamladı.

Nikah töreninde duygu yüklü anlar yaşadığını ifade eden Arif Paçacıoğlu, ağlamamak için kendisini güçlükle tuttuğunu, başka bir gencin nikahını kıyıyormuş gibi davranmaya çalıştığını, bu törenin güzel bir anı olarak kaldığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı