REKLAMI GEÇ

Nüfus Müdürlüğü, 23 Kasım’da yeni yerinde

Nüfus Müdürlüğü, 23 Kasım’da yeni yerinde

İl Vatandaşlık ve Nüfus Müdürlüğü, 23 Kasım Pazartesi gününden itibaren, eski Kız Meslek Lisesi binasının arkasında bulunan, eski Kızılay Tıp Merkezi binasına taşınacak.

/ DENİZLİHABER / 17 Kasım 2009 Salı, 18:37

Vali Yavuz Erkmen, eski Kızılay Tıp Merkezi’nin binasına taşınacak olan İl Vatandaşlık ve Nüfus Müdürlüğü ile eski TEKEL Müdürlüğü’nün binasına taşınan Kredi ve Yurtlar Bölge Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

Vali Yavuz Erkmen ilk olarak eski Kızılay Tıp Merkezi binasına taşınacak olan İl Vatandaşlık ve Nüfus Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Vatandaşlık ve Nüfus Müdürü Doğan Kartal ve Merkez İlçe Nüfus Müdürü Muhammet Bardan tarafından karşılanan Vali Erkmen, tefrişatı devam eden binada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vali Erkmen, eksikliklerin giderilmesi yönünde İl Vatandaşlık ve Nüfus Müdürü Doğan Kartal’a talimat verdi.

15 Mayıs Mahallesi 556 Sokak No:18’e (eski Kız Meslek Lisesi binası arkası) taşınacak olan İl Vatandaşlık ve Nüfus Müdürlüğü’nün, önümüzdeki hafta Pazartesi günü, yeni yerinde hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

Vali Erkmen daha sonra İstiklal Caddesi üzerinde bulunan eski TEKEL binasına taşınan, Kredi ve Yurtlar Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada yeni binayı inceleyen Vali Erkmen’e, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Ahmet Sağtekin, Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları ve yeni taşındıkları bina hakkında hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı