REKLAMI GEÇ

O ses Buse Fulya Yılmaz finalde

O ses Buse Fulya Yılmaz finalde

Show TV’de yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışmaya seçilen Denizlili 16 yaşındaki Buse Fulya Yılmaz düellodan da zaferle çıktı. Hadesi, final için Buse’yi seçti, Denizli sevince boğuldu.

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2011 Pazartesi, 18:53

Show TV’nin beğenilen yarışması O Ses Türkiye yarışmacılarından Denizlili Buse Fulya Yılmaz ikinci kez yüzümüzü güldürdü. 16 yaşına rağmen jüri üyeleri kadar izleyici ve stüdyodaki seyircilerin de büyük beğenisini toplayan güçlü bir sese sahip Yılmaz, finale kaldı.

Hadise’nin ekibinde düello tarzında gerçekleştirilen ikinci elemelerde Gizem Ökten ile eşleşen Buse Fulya Yılmaz, Ciyndy Louper’ın “Girls just Wanna have fun” isimli şarkısını o kadar gazel yorumladı ki başta ekip lideri Hadise olmak üzere tüm jürilerini büyüleyince, rakibinin şansı kalmadı. Buse Fulya Yılmaz, önümüzdeki aydan itibaren canlı olarak yayınlanacak final yarışmalarında Hadise’nin ekibi içinde ter dökecek.

SON ANDA DÖNMÜŞLERDİ

Buse Fjlya Yılmaz, jürinin karşısına ilk kez Celin Dion’un Ale Loya adlı parçasıyla çıkmış ve şarkının son anlarında jürinin beğenisini kazanarak yarışmaya katılma hakkı elde etmişti. Buse Fulya, şarkısını tamamladığı mısrayı okurken aynı anda Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz, yüzünü dönmüş, Hülya Avşar ise “Neden dönmediğimi anlamadım. Pişmanım” demişti

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı