REKLAMI GEÇ

Öğrenci ve velilerin banka kartı çilesi

Öğrenci ve velilerin banka kartı çilesi

Merkezefendi Belediyesi’nin öğrencilere vereceği aylık 75 liralık öğrenim yardımından yararlanacaklar, kendilerine verilecek banka kartını alabilmek için saatlerce kuyrukta bekleme çilesi çekiyor

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 12:06

Merkezefendi ilçesinde oturan anne – babalar, önce başvuru yaptı. 30 Eylül’de sona eren başvurunun ardından haftalardır “benim çocuğum da yardımdan yararlanabilecek mi?” diye beklediler. Başvuru yapan 4 bin 758 öğrencinin durumları incelendi ve yardımdan yararlanacak 2 bin öğrenci belirlendi.

BANKA ÖNÜNDE KUYRUK
Merkefendi Belediyesi’nin açıkladığı yardım alacaklar listesinde çocuğunun ismini görenler sevindi. Üç aylık ödemeyi toplu olarak alabilmek için Vakıfbank Çınar Şubesi’ne giden öğrenci ve velileri bir sürpriz karşılıyordu. Kart işlemleri için çalışma saatleri sonrası seçilmişti. Bu da banka şubesi önünde yığılmalara yol açtı.

GEREKÇE KARTLAR YENİLENİYOR
Banka şubesi yetkilisi, merkezefendi Belediyesi öğrenci yardımından yararlanacaklara kart verilmesine saat 17.00’den sonra başladıklarını, şube önünde kalabalık oluşmasının geçen yıl verilen kartlar ile bu yılki kartların farklı olmasındankaynaklandığını, hem form doldurlması hem kartı verilmesinin uzun zaman aldığını ifade etti.

Personelin çarşamba ve perşembe günleri saat: 22.00’ye kadar mesai yaptığını anlatan yetkili, kart alacak 500 kişi kaldığını, bugün kart almak isteyenlerin gün içerisinde gelebileceğini, dağıtımın tamamlanması durumunda akşam mesainin devam edeceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı