REKLAMI GEÇ

Denizli Fashion Week 2019 başlıyor

Denizli Fashion Week 2019 başlıyor

Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Denizli Fashion Week için geri sayım başladı. Kreatif Direktörlüğünü Ünlü Moda Tasarımcısı Cihan Nacar’ın üstlendiği Denizli Fashion Week’in bu yıl ki teması “Denge” olacak. Organizasyona ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu ve eski Türkiye güzeli Emel Yıldırım da katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2019 Salı, 17:15

Denizli Fashion Week 2019 için geri sayım başladı. 27-28 Kasım’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde 11 farklı marka ve firmanın katılımıyla gerçekleşecek organizasyonda bul yıl ilk kez Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) yer alıyor.

Kreatif Direktörlüğünü Ünlü Moda Tasarımcısı Cihan Nacar’ın üstlendiği 2019 Denizli Fashion Week 2019’un genel styling çalışmalarını Taylan Gül, koordinatörlüğünü de Ümit Temurçin üstleniyor.

Denizli’den dünyanın birçok ülkesine ihracat gerçekleştiren firmalar, Denizli Fashion Week 2019 için hazırladıkları yeni koleksiyonlarını podyuma çıkarmamanın heyecanını yaşayacak.

Denizli Fashion Week 2019, Ağırlıklı olarak ev ve plaj giyimi üreticisi firmaların, bu organizasyon ile farklı tasarımlara geçmesi ve Denizli’nin moda skalasının yukarılara taşınması için önemli büyük önem taşıyor.

2019 DFW’DE ÖNE ÇIKACAK TRENDLER
Denizli dokumaları ile sıkça karşılaşılacak koleksiyonlarda el işçilikleri, özel boyama ve baskı tekniklerinin modern yorumları podyumda olacak. Dünya’ya ihracat yapan Denizli’ li dev firmaların ticari koleksiyonlarının yanı sıra kreatif yanlarını sergilediği özel parçalar gün ışığına çıkacak.

CİHAN NACAR GALA DEFİLESİ ÜNLÜ İSİMLERİ KONUK EDECEK
Kış koleksiyonunu tanıtacağı büyük bir gala defilesi hazırlığı gerçekleştiren Cihan Nacar, “El işçiliğinden oluşan, ışıltılı yeni yıl koleksiyonumu ilk defa görücüye sunacağım. Açılış ve kapanışını ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu ve eski Türkiye güzeli Emel Yıldırım’ın yapacağı bir show bizi bekliyor. İki gün boyunca defile sunumlarını Yeliz Doğramacılar Arman yapacak. Ayrıca Zeynep Mansur ve Hakan Menğüç de defilelerde performans sergileyecek isimler arasında yer alacak” dedi.

Programın hazırlık aşamalarından da söz eden Kreatif Direktör Cihan Nacar, “11 marka ile son iki aydır koleksiyonları üzerinde çalışıyoruz ve her birine özel mentorluk veriyorum. Aynı zamanda styling, saç, makyaj, müzik, defile show kurguları, pazarlama ve iletişim konuları gibi tüm branşlarda kendilerine destek oluyoruz” dedi.

ÜMİT TEMURÇİN İLE “MODA SÖYLEŞİSİ” 2 FARKLI OTURUMLA GERÇEKLEŞECEK
27-28 Kasım’da 2 farklı oturum ve konuklarla gerçekleşecek “Ümit Temurçin ile Madalyonun Diğer Yüzü” adlı moda söyleşisine Moda Tasarımcısı Niyazi Erdoğan, Klass Magazin Kurucusu Muammer Kapucuoğlu, sosyal medyada başarılı projelere imza atan Aşkım İrem Aktulga ve Pınar Yaranır, Moda illüstratörü Mustafa Soydan ve Yves Rocher Türkiye Marka İletişim Müdürü Niran Hürel katılacak.

Kurumsal koordinatörlüğü Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından yürütülen defileler ve moda söyleşisi 27-28 Kasım günleri Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı