Özmen’in babalık sevinci

Hizmet Gazetesi Muhabirlerinden Hüseyin Özmen 3. kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleşen doğumda Aynur – Hüseyin Acar çiftinin 3 kilo 850 gram ağırlığında sağlıklı oğulları oldu.
/ DENİZLİHABER / 1 Eylül 2012 Cumartesi, 14:55
Hizmet Gazetesi muhabirlerinden Hüseyin Özmen 3. kez baba olmanın heyecanı yaşıyor. Pamukkale Üniversitesi’nde önceki gün gerçekleşen doğumda Aynur- Hüseyin Özmen çiftinin 3 kilo 850 gram ağırlığında bir oğulları oldu. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi doktorları kontrolünde dünyaya gelen Özmen çiftinin oğullarına, anne ve babası tarafından Mehmet Salih ismi verildi.
3 kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Hüseyin Özmen , “Mehmet Salih’in dünyaya gelmesi için bekliyorduk ve sonunda dün evladımız dünyaya geldi. 3. kez baba olmanın heyecanını yaşıyorum. Gerçekten çok farklı bir duygu. Allah bu duyguyu herkese yaşatsın. Şuanda çocuğumuzun sağlık durumu çok iyi” dedi.