REKLAMI GEÇ

PASVAK, 8. Geleneksel Sünnet Düğünü Pazar günü yapılacak

PASVAK, 8. Geleneksel Sünnet Düğünü Pazar günü yapılacak

Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK), geleneksel hale getirdiği toplu sünnet düğününün sekizincisini Pazar günü yapacak. Düğünde ihtiyaç sahibi ailelerin 35 çocuğu sünnet ettirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2019 Cuma, 10:56

İhtiyaç sahibi ailelerin yemek ihtiyaçlarını karşılayan Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı, her yıl yaptığı ve geleneksel hale getirdiği sünnet düğünlerinin sekizincisini Pazar günü yapacak. Düğünde 35 çocuk toplu olarak sünnet ettirilecek.

Denizli Valisi Hasan Karahan’ın gözetiminde ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkılarıyla yapılacak olan sünnet düğününde yemek yardımı yapılan ailelerin 35 çocuğunun sünnet ettirileceğini söyleyen PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz amaçlarının çocukları sünnet ettirmenin ötesinde, onları sevindirmek olduğunu belirtti.

Sünnet düğününün Yeni Aşevi ve Sosyal Tesisler Binası’nda yapılacağını da belirten Topuz, “PASVAK olarak halkımızı bir araya getirme, yardımlaşma duygusunu ortaya koyma adına bir köprü vazifesi olma görevini yaptığımızdan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Sünnet düğünü için katkıda bulunan ve sürekli yardım eden tüm yardımseverlerimize, Denizli halkına ve iş adamlarımıza ve ilin yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda, Vakfımızın ile Denizli’nin Temsilcileri, Yöneticileri, Bürokratları ve STK temsilcileri ile buluşma ve buluşturma günü gibi gerçekleşen bu mutlu günümüze tüm Denizli halkı davetlidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı