REKLAMI GEÇ

PAÜ’deki atama ülke gündeminde

PAÜ’deki atama ülke gündeminde

Pamukkale Üniversitesi’nde yapılan bir atama ülke gündemine oturdu. Rektör danışmanın eşi için özel olarak açıldığı öne sürülen kontenjan ilanında yer alan özellikler ile ataması yapılan kişinin tez çalışmalarının bire bir benzerlik gösterdiğine dikkat çekildi, “Bari saç rengini de yazsaydınız” başlığıyla görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2017 Cumartesi, 12:00

Oda TV, Pamukkale Üniversitesi’nde yapılan bir atamayı gündeme taşıdı. 2016 yılında rektör danışmanı olan, Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Akbudak’ın eşi İlknur Hatice Akbudak, Cerrahi Tıp Bilimleri bölümü, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim dalında, yardımcı doçentlik için açılan iki kontenjandan birine atandı.

Rektörlüğün açtığı ilanın açıklama kısmında yer alan, “Solunum Mekanikleri, intraabdominal basınç ve hemodinami üzerinde çalışmaları olmak” ifadesi, atamanın adrese teslim yapıldığının kanıtı olarak sunuldu. Bu kriterlere uygun tek adayın, İlknur Hatice Akbudak olduğu ve kontenjanın danışmanın eşi için özel olarak açıldığı ileri sürüldü.

İlknur Hatice Akbudak’ın, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde 2013 yılında uzmanlık tezini, “Obez hastalarda pron pzisyonunda uygulanan deep düzeylerinin solunum mekanikleri, intraabdominal basınç ve hemodinami üzerine etkileri” olarak yazdığı ifade edildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DA GÜNDEME GELDİ
Adrese teslim atamayla ilgili yapılan haberde, İlknur Hatice Akbudak’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara da yer verildi. Paylaşımlarda Akbudak’ın AK Parti yanlısı paylaşımları ile muhalefet partisine yönelik eleştirel gönderileri dikkat çekiyor.

Yorumlar

Ahmet Türk   -  Bağlantı 18 Kasım 2017, 22:23

Sadece bu kadro değil, tüm kadrolar adrese teslim ve yasa dışı olmuş. Sadece sosyal medyadan eleştirmek yetmez, dava açıp bu kadroları iptal ettirmek gerekiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı